Hvordan nullstille Apple Watch

Du må nullstille Apple Watch før du kan koble den til en ny enhet, og i praksis er nullstilling av avkobling det samme på en Apple Watch. Når den avkobles fra mobilen og brukeren din vil Apple Watchen være akkurat som når den forlot fabrikken med standardiserte fabrikkinnstillinger.

Det er lurt å nullstille Apple Watch før du selger eller gir den bort, og det er veldig enkelt å gjøre det. Du kan nullstille Apple Watch enten fra iPhone eller rett på klokka, og begge fremgangsmåtene gir akkurat samme resultat.

For å nullstille Apple Watch fra mobilen må du holde Apple Watch nært mobilen din. Åpne Watch-appen på iPhonen din og gå til «My Watches». Klikk på «All Watches» og klikk på ikonet med en i inne i en sirkel. Derfra velger du «Unapir Apple Watch», så brytes koblingen, og Apple Watch nullstilles.

Apple Watch

For å gjøre dette trenger man altså mobilen sin, og det krever at både klokka og mobilen fungerer fint. Det er derimot en del som har problemer med koblingen mellom Apple Watch og iPhone, og da kan en nullstilling ofte løse problemet.

For å nullstille Apple Watch uten å bruke mobilen må du Velg «Setting», «Geleral», «Reset» og til slutt «Erase All Content and Settings». Skriv inn passordet, og velg «Erase All», så får Apple Watch-klokka en full nullstilling der og da.

Når du gjør dette kan du åpenbart ikke bruke klokka fra mobilen lenger, og må koble de sammen på nytt akkurat som om det var første gang du brukte den.

Les også:

Legg igjen en kommentar