Hvordan skru av Finn iPhone / Find My iPhone

Finn iPhone, eller Find My iPhone som den heter på engelsk, er en veldig nyttig app for når du roter vekk telefonen din. Dersom uhellet er ute kan du når som helst logge deg inn på iCloud fra en PC eller Mac og aktivere sporingstjenesten. Da vil mobilen eller iPaden bråke, og du kan raskt og enkelt finne ut hvor den har gjort av seg.

Dersom du skal selge telefonen eller noe sånt kan det være fornuftig å slå av denne funksjonen, for den blir ikke nødvendigvis alltid nullstilt når du nullstiller mobilen. Man bør derfor slå av Finn iPhone før man selger mobilen sin.

Slå av Finn iPhone fra mobilen

For å slå av Finn iPhone fra mobilen sin, gå til Innstillinger, og velg iCloud. Der får du muligheten til å skru av eller på Finn iPhone ved å trykke på knappen der. Dersom funksjonen er slått på vil det være en grønn bakgrunnsfarge, så trykk på den og se at innstillingen får en grå farge, så er Finn iPhone slått av.

Les også: Slik tar du backup av iPhonen din.

Slå av Finn iPhone fra PC eller Mac

Det er også mulig å slå av Finn iPhone fra en datamaskin, og for å gjøre det må du først og fremst gå til http://icloud.com/ og logge inn med Apple-kontoen din der. Klikk på knappen som heter All Devices, så får du opp en liste over alle Apple-enhetene dine. Velg den du vil slå av Finn iPhone for, og velg Remove from Account.

Dette fjerner jo hele iPhonen fra Apple-kontoen din, og da deaktiveres også Finn iPhone fra den mobilen. Perfekt for deg som har solgt mobilen, men som glemte å slå av denne funksjonen først!

Les også:

En kommentar om “Hvordan skru av Finn iPhone / Find My iPhone”

Legg igjen en kommentar