Hvordan nullstille AirPods

Innimellom dukker det opp problemer med AirPods, og da kan man faktisk ofte løse problemet med å nullstille dem. Dersom du har AirPods som ikke vil lade, som ikke kobler seg til mobilen, eller som har andre problemer bør en nullstilling være noe av det første du gjør.

AirPods i etuiet

Når du nullstiller AirPods settes de tilbake til den samme tilstanden som de var i når de kom ut fra fabrikken for første gang. Det betyr at du må synkronisere dem mot mobilen din på nytt, men ellers er det egentlig ingenting annet styr du må gjøre etter å ha nullstilt dem.

For å nullstille AirPods eller AirPods Pro trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Legg AirPods i etuiet og lukk lokket.
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Fjern koblingen mellom mobilen din og AirPods. På iPhone går du til «Innstillinger», velger «Bluetooth» og klikker på «i»-symbolet ved siden av AirPodsene, og velger «Glem denne enheten».
  4. Åpne lokket på AirPodsene og trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i 15 sekunder.
  5. Slipp knappen når det blinker gult.

Nå er AirPodsene tilbakestilt, og du kan koble dem til mobilen din på nytt, eller koble de til en ny enhet. Hvis du ikke får til trinn nummer 3 kan du hoppe rett fra trinn 2 til trinn 4.

Les også: AirPods vs AirPods Pro – hvilken skal du velge? Forklart.

Som regel er en nullstilling av AirPods alt som skal til for å bli kvitt problemer med dem. Dersom de fortsatt ikke fungerer som de skal må man levere dem til noen som driver med Apple-service for hjelp.

I motsetning til mange andre dingser mister ikke AirPods spesielt mye informasjon når den nullstilles, for det er ikke lagret all verdens med innhold på selve proppene. Så det eneste du egentlig trenger å gjøre på nytt etter nullstillingen er å koble dem opp mot mobiler, nettbrett og andre ting du ønsker å ha synkronisert mot AirPodsene dine.

Les også:

Legg igjen en kommentar