Hvordan koble AirPods til Macbook

De fleste av oss bruker AirPods koblet til mobilen eller nettbrettet, men det er langt ifra like mange som er klar over at man også kan koble AirPods-proppene rett mot Macbooken for å bruke denne til å høre musikk fra.

Dette er jo genialt når man skal studere eller jobbe, og allerede bruker Macbook for å gjøre andre ting. Da er det bare å fyre opp Spotify og koble til AirPods, så slipper du å dra frem mobilen.

For å koble AirPods til Macbook må du legge begge proppene i ladeetuiet. Sette dette ladeetuiet ved siden av Macbooken din og åpne lokket på etuiet. Nå vil Macbooken din få opp et varsel om at den har funnet nye AirPods, så bare klikk at du ønsker å koble dem sammen, så synkroniseres de.

Når dette er gjort er AirPodsene koblet til Macbooken din, og neste gang du skal bruke dem trenger du ikke å gjenta denne prosessen.

AirPods i etuiet

For å kunne koble AirPods til Macbook trenger du MacOS som er 10.14.4 eller nyere, noe som i praksis betyr at du må ha MacOS Sierra eller nyere. Du må også ha Bluetooth påslått på Macbooken din, da dette er helt nødvendig for å kommunisere med AirPods.

Les også:

Legg igjen en kommentar