Hvordan koble AirPods til Android-mobiler

Mange tenker at AirPods er så tett knyttet opp mot iOS og iPhone at man ikke kan bruke dem sammen med Android, men det stemmer ikke i det hele tatt. Faktisk kan man enkelt koble sammen AirPods med både Android-mobiler, Android-nettbrett, eller til og med til Windows-PCer.

I denne artikkelen ser vi nærmere på fremgangsmåten for å koble AirPods sammen med en Android-telefon eller et Android-nettbrett. Fremgangsmåten er helt lik for både mobiler og nettbrett, så det er bare å følge oppskriften nedenfor uansett hvilken av disse dingsene du skal bruke.

For å koble sammen AirPods og Android gjør du følgende:

  1. Slå på Bluetooth om den ikke allerede er på.
  2. Gå til «Innstillinger» på Android-enheten din.
  3. Velg «Tilkoblede enheter».
  4. Velg «Koble til en ny enhet».
  5. Legg AirPods-proppene i ladeetuiet og ha lokket åpent.
  6. Tapp baksiden av AirPods-etuiet mens det er i nærheten av mobilen.
  7. Godkjenn tilkoblingen på mobilen din. Hvis ingenting kommer opp velger du AirPods fra listen som dukker opp på skjermen din.
  8. Vent mens enhetene kobler seg sammen.

Og da er AirPods og Android-mobilen din koblet sammen, og kan brukes akkurat som vanlige ørepropper. Denne koblingen trenger du bare å gjøre første gangen du skal koble de sammen, for nå vil de automatisk finne frem til hverandre i fremtiden.

AirPods i etuiet

AirPods på Android mangler visse funksjoner

AirPods fungerer helt fint på Android når du skal bruke dem til å høre musikk, lydbøker eller podcaster, men du kan ikke spørre Siri om hjelp, eller få informasjon om AirPods-batteriet på mobilen. Ellers er de fleste funksjoner helt like.

Les også:

Legg igjen en kommentar