Hvordan starte en iPhone på nytt

Hvis du har problemer med at iPhonen din er treg, at den har fryst eller bare ønsker å få litt mer futt i den igjen, kan en omstart være en god løsning på problemet. Å starte en iPhone på nytt vil avslutte alle pågående prosesser du har gående på mobilen, og ofte kan det være nok til å fikse en mobil som tilsynelatende har gått i stykker.

Det er relativt enkelt å starte en iPhone på nytt, men hvordan gjør man det egentlig?

Ingen av iPhone-modellene har en egen funksjon for å starte hele enheten på nytt. Så for å ta en omstart av en iPhone må du slå mobilen av, og deretter slå den på igjen. I praksis er jo dette det samme, men da må du altså vente til den har slått seg av før du kan slå den på manuelt igjen.

En iPhone.

For å slå av iPhonen din trenger du bare å holde inne en av volumknappene og sideknappen på nyere modeller, eller bare sideknappen eller toppknappen på litt eldre modeller. Da får du opp en slider som du kan dra til venstre for å slå mobilen av.

Når slideren er dratt helt til venstre tar det opptil 30 sekunder får den slår seg helt av. Når den er helt av igjen trykker du inn sideknappen eller toppknappen helt til Apple-logoen kommer opp på skjermen. Nå slår den seg på igjen, og du trenger bare å vente mens mobilen starter.

Les også:

Legg igjen en kommentar