Hvordan låse iPhone til å være i én app

Det kan være litt skummelt å la barna få tilgang til mobilen sin, for selv om du hadde tenkt at de skulle få spille litt eller se litt på YouTube er det fort gjort at de tar en tur innom e-posten din, klikker litt rundt på Messenger eller surrer rundt på Instagram.

Det er kanskje ikke verdens undergang om det skjer litt ugagn på mobilen, men visste du at det er mulig å låse alle iPhoner til én enkelt app? Med en nyttig funksjon kan du velge hvilken app som skal kjøres, og for å komme ut av appen og over til en annen app må du ha et passord!

For å låse iPhone til å være i én app må du gjøre følgende:

  1. Gå til «Innstillinger».
  2. Velg «Tilgjengelighet».
  3. Slå på «Begrenset tilgang».
  4. Velg en kode for å gå ut av Begrenset tilgang.
  5. Start appen du vil låse iPhonen til.
  6. Klikk på Hjem-knappen (eller sideknappen for iPhone X eller nyere) tre ganger.

Og så er mobilen din låst til denne appen! For å komme ut av den igjen må du på nytt klikke på Hjem-knappen eller sideknappen tre ganger, og deretter skrive inn koden du valgte da du satte på begrenset tilgang. Merk at denne kan settes til å være forskjellige fra koden du trenger for å åpne selve mobilen.

En iPhone.

Og det er egentlig alt du trenger å vite om å låse mobilen din til å kun kunne bruke én app. Da er det bare å åpne favorittspillet til barna og la dem låne mobilen uten at du trenger å sitte og ha et halvt øye på hva som skjer på skjermen.

Les også:

Legg igjen en kommentar