Hvor man kan se Tiger King – forklart

Tiger King er en ekstremt populær dokumentarserie om den karakteristiske Joe Exotic, og har tatt verden med storm. Dette er serien alle snakker om, men hvor kan man egentlig se Tiger King?

For å se Tiger King må du strømme serien, og den kan kun streames på Netflix. Man kan se hele serien uansett hvilket abonnent man har på Netflix, så alle med Netflix kan se serien akkurat når det måtte passe dem.

Så da er det bare å slå på Netflix og begynne å se den utrolige historien som bare blir villere og villere for hver episode som går!

Det er ingen indikasjon på at serien kommer til å forlate Netflix, for det er en såkalt Netflix-eksklusiv serie som har vært utviklet og produsert for denne tjenesten. Det er derfor store sannsynlighet for at Netflix kommer til å eie rettighetene til denne i all fremtid.

Det betyr at det ikke er noen annen måte å se serien på enn å ha et abonnent hos Netflix, så da kan man like greit innstille seg på å måtte ha det.

Det er ikke lenger mulig å få en måned gratis prøvetid hos Netflix, så man må ut med den hundrelappen det koster for tilgang til innholdet i en måned nå.

Les også: Er det lov å ha tiger som kjæledyr i Norge? Forklart.

Hva handler Tiger King om?

Tiger King er en slags realityserie som følger den eksentriske Joe Exotic og dyreparken hans. Der har han utrolig mange store kattedyr som løver, tigere, ligere, leoparder, gauper og mer. Serien handler derimot mye mer om intriger og konflikter rundt de unike personlighetene som jobber i dyreparken, og utvikler seg raskt til å inkludere både mordplaner, dyremishandling, rettssaker og mye mer.

Serien tok verden med storm i slutten av mars 2020 da covid-19-pandemien førte til at som godt som alle blir sittende hjemme istedenfor å være ute eller på jobb, og ble raskt et globalt fenomen som «alle» snakket om.

Les også:

Legg igjen en kommentar