Hvordan strømme The Witcher

På slutten av 2019 kom TV-serien av den populære bokserien The Witcher med sin første sesong, og fikk for det meste god mottagelse. Serien har også vært populær i spillform, men dette var første gangen den ble vist på TV. Men hvilken tjeneste må man egentlig bruke for å strømme The Witcher?

TV-serien The Witcher er kun tilgjengelig på Netflix, og det er ikke mulig å strømme den noen andre steder. Det er en såkalt Netflix Original, noe som betyr at Netflix har kjøpt fulle rettigheter til serien, og det er derfor svært usannsynlig at den noen sinne vil bli vist på andre strømmetjenester.

Det betyr at man rett og slett må skaffe seg Netflix hvis man vil se The Witcher. Det er bare 8 episoder på omtrent én times tid hver, så man kan trolig fint rekke å se over hele serien i løpet av en månedsperiode med tjenesten. Netflix har dessverre sluttet med gratis prøvemåned for nye abonnementer, så nå om dagen må man betale hvis man vil se innholdet der.

Kommer The Witcher på DVD?

Så langt har ingen Netflix Originals blitt sluppet på DVD, så det virker usannsynlig at The Witcher kommer til å få en DVD-utgave i fremtiden.

Les også:

Legg igjen en kommentar