Hvordan fjerne serier og filmer fra “Fortsett å se” på Netflix

Hver eneste gang du ser på en TV-serie eller ser litt av en film på Netflix dukker den opp på listen over “Fortsett å se”. Det er jo veldig praktisk når man følger med på en serie, men det kan være skikkelig irriterende dersom man egentlig ikke har planer om å se resten av filmen eller flere episoder av serien. Dessuten kan det jo være at man har en “guily pleasure”-serie eller film som man vil se i fred uten at de andre som bruker kontoen biter seg merke i det! 

For ikke så lenge siden var det faktisk litt stress å fjerne filmer og serier fra denne oversikten, men nå om dagen er det veldig enkelt. For å fjerne gjenstander fra “Fortsett å se”-fanen på Netflix trenger du bare å klikke på de tre prikkene under serien eller filmen, og velge “Fjern fra rad” i menyen som dukker opp. Når dette er gjort vil filmen eller TV-serien fjernes fra “Fortsett å se”-raden på Netflix for alltid! 

Les også: Slik laster du ned fra Netflix.

Når dette er gjort kan du nyte guily pleasure-serier i fred, eller bare slippe å irritere deg over at Netflix maser om at du skal se ferdig den dårlige filmen du begynte på forrige helg. 

Les også:

Legg igjen en kommentar