Kommer det film av Mengele Zoo (Mino-trilogien)? Forklart!

Mengele Zoo er den første boka i den såkalte Mino-trilogien som nå har utviklet seg til å ha fem bøker i serien. Det er en folkekjær bok som mange ser ut til å ønske å se på TV-skjermen eller på filmlerretet, men kommer boka til å bli filmatisert?

Svaret er at det har vært mange forsøk på å filmatisere Mengele Zoo, men det har aldri blitt spesielt vellykket. Flere ulike aktører har kjøpt opp rettighetene til å lage både filmer og TV-serier, men det har aldri engang nådd et punkt hvor det har blitt planlagt innspilling.

I 2017 kjøpte Espen Sandberg sammen med SF Norge og Motion Blur rettigheter til å lage en TV-serien om Mengele Zoo, men nå i 2020 har det ennå ikke kommet noen informasjon om denne. Den originale kontrakten var visst på 2 år, så det kan se ut som om det heller ikke kommer til å bli noe av dette prosjektet.

Det er med andre ord ingen konkrete planer for en film eller TV-serie per 2020, i alle fall ikke som er offentlig kjent. Så da får vi heller krysse fingrene og håpe at det dukker opp en god filmatisering eller TV-serien av bokserien i fremtiden en gang.

Les også:

Legg igjen en kommentar