Hvordan kjøpe veterinærfôr til hund billig

Det er mange hunder som bruker veterinærfôr istedenfor vanlig hundefôr, spesielt om de har problemer med magen, har allergi, sliter med leddproblemer, lider av overvekt eller har andre problemer som kan bli bedre ved å endre kostholdet.

Dette såkalte «veterinærfôret» er egentlig bare spesialfôr, men blir ofte anbefalt av veterinærer som behandler hunder for ulike problemer. Det skal også sies at veterinærfôret er kjent for å holde en høy kvalitet, mens mange andre typer fôr kun oppfyller minstekravene. Det kan derfor være helt ålreit å kjøpe veterinærfôr til friske hunder, så er du sikker på at den får i seg god mat av høy kvalitet.

Les også: Hvordan kjøpe hundemat billig.

Veterinærfôret er ikke vanlig å finne i normale dyrebutikker, så da må man ofte kjøre til veterinæren for å kjøpe det der.

En av typene veterinærfôr du kan kjøpe på internett.

Ikke bare kan det være tungvindt å reise til nærmeste veterinær for å handle fôr til hunden, det kan også bli dyrt i lengden. Heldigvis for oss som trenger veterinærfôr til hunden finnes det en enklere og billigere løsning.

Det er nemlig mulig å bestille veterinærfôr fra VetZoo på internett og få det levert på døra! Der kan man kjøpe både små og store poser, og prisene er jevnt over lavere enn hos veterinærer. Selve fôret er det samme som du får kjøpt hos veterinæren din, så du trenger heldigvis ikke å bytte merke for å kjøpe veterinærfôr til hund på internett.

Utvalget av veterinærfôr kan sees ved å følge denne linken. Der er det et godt utvalg fra både Royal Canin, Hill’s, Specific, og Purina. Man kan kjøpe alle posene i både små poser på et par kilo, eller større sekker på 10 – 14 kg (avhenger litt av typen fôr). Som man sikkert forventer blir prisen per kilo lavere når man kjøper større pakker.

Les også: Kan hunder spise sjokolade? Forklart.

Når man bestiller veterinærfôr til hund fra VetZoo kan man velge om man vil ha pakken levert på nærmeste postkontor, eller om man vil ha den satt utenfor døren sin. Sistnevnte er jo veldig kjekt, spesielt når man kjøper store sekker på nærmere 20 kilo! Da sparer man seg også for en del bæring, samtidig som man sparer penger.

Må hunden min ha veterinærfôr?

De fleste hunder klarer seg helt fint med vanlig hundefôr av høy kvalitet, som Royal Canin sitt standardfôr, men noen hunder har spesielle krav som gjør at de krever et mer tilpasset kosthold.

Det er først og fremst hunder med leddsmerter, allergi eller andre plager som trenger veterinærfôr, og ofte ser man at problemet blir bedre ved å gjøre noe så enkelt som å bytte fôr. Vi anbefaler å snakke med en dyrelege før man bytter, spesielt om det er noe som plager hunden, for det kan jo også være at det er noe helt annet som er årsaken til problemet.

De fleste hunder som bruker veterinærfôr gjør det nettopp fordi en veterinær har anbefalt det, så med mindre du har en god grunn til å bytte er det sjeldent nødvendig.

Veterinærfôr til hunder som ofte er dårlige i magen

Dersom du har en hund med mye mageproblemer kan det være lurt å prøve Dog Gastro Intestinal fra Royal Canin. Dette fôret er veldig skånsomt for magen, og mange hundeeiere har opplevd at problemet blir mye bedre, eller forsvinner helt etter at de byttet fôr. Det kan derfor være verdt et forsøk før man begynner med heftigere tiltak.

Denne artikkelen inneholder reklamelinker.

Les også:

Legg igjen en kommentar