Hvordan få profesjonelle til å skrive CV-en din

Når man skal søke på jobber er en CV det aller viktigste du sender, likestilt med selve jobbsøknaden. Til tross for den utrolige viktigheten er det mange som ikke har full kontroll på hvordan en CV bør se ut og hva den bør inneholde, og om du prøver å søke etter det på Google kommer det titusenvis av ulike resultater med ulike råd og tips.

Vi kan derfor anbefale å bruke profesjonelle CV-rettere til å ta en titt og skrive om CV-en din for deg. Dette er en tjeneste som er relativt ny, men som øker i både omfang og popularitet. I dag er tjenesten CVGuru den ledende og eneste aktøren på markedet. De kan både skrive CV for deg, fikse opp i en CV du allerede har, eller til og med skrive en hel jobbsøknad for deg.

Slik fungerer CVGuru

Selve tjenesten fungerer ved at man laster opp CV-en din på CVGuru og betaler rett under to tusen kroner for tjenesten, så går et team av dyktige fagfolk bestående av forfattere, journalister, hodejegere, arbeidsgivere og andre skriveinteresserte folk over den.

Ikke bare får du tilbakemelding om hvordan CV-en din tar seg ut, du får også en ny og forbedret utgave av CV-en du kan bruke som du måtte ønske. De hjelper deg med å snekre sammen den perfekte CV-en din som trekker frem de tingene som faktisk er viktig for arbeidsgivere, og fjerner det som ikke bør være der.

Les også: 6 grunner til å få proffhjelp på CV-en.

Det er også mulig å starte uten en CV, og heller la dem bygge den opp fra bunnen av. Dette alternativet er også godt, spesielt for deg som ikke har en god CV fra før av.

Når CVGuru er ferdig med CV-en din kan du være helt sikker på at den er så god som den kan bli, og vil trolig få større oppmerksomhet når du leverer jobbsøknader i fremtiden sammenlignet med før. Da får du også en større sjanse til å bli sett på som en god kandidat, og øker sjansen for at du blir innkalt til jobbintervju.

CV-en de skriver for deg kan du bruke livet ut, og bare legge på nye erfaringer ettersom du får dem. Om du derimot også kjøper med jobbsøknaden hvor de skriver hele jobbsøknaden for deg bør du regne med å kun bruke denne én gang, for alle jobbsøknader bør være skrevet for akkurat den jobben du søker på.

Tjenesten tar som regel rundt 3 døgn, men det er også mulig å legge inn ekspressordre som leveres innen 24 timer. Så om du er litt i siste liten med søknaden er det fortsatt muligheter.

Er det verdt å bruke flere tusen kroner på å få hjelp til CV-en?

Det er sikkert en del som synes prisen på nærmere to tusen kroner for gjennomgang og omskriving av CV-en er litt vel i dyreste laget, og på sett og vis er det jo mye penger. Men hvor mye er jobben verdt for deg? Sett i perspektiv av at man øker sjansene for å faktisk få jobbene man søker på, så er det ikke spesielt dyrt.

Man kan på en måte se på dette som en relativt billig investering for å øke jobbmulighetene sine, og to tusen kroner for å være sikret en veldig god CV er faktisk ikke dårlig.

Når alt kommer til alt må man jo selv vurdere om det er penger vel investert eller ikke, og det er jo ingenting i veien for å lage sin egen CV om man føler for det. De fleste klarer jo helt fint å lage en ålreit CV, selv om den ikke kommer til å bli like proff som de CVGuru kan sette sammen for de.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les også:

Legg igjen en kommentar