Hvordan få profesjonelle til å skrive jobbsøknad for deg

Når man skal søke på jobber er det to ting som er viktige; CV og jobbsøknad. Ingen av dem utpreger seg som å være spesielt mye mer viktig enn den andre, og man må ha en solid CV så vel som en velformulert og interessant jobbsøknad for å ha sjanse til å få jobbene man søker på.

Det finnes drøssevis av gode tips og råd for å skrive en god CV og en super jobbsøknad, men i denne artikkelen skal vi se på en litt annen strategi. Vi skal nemlig se litt nærmere på hvordan det er å få noen profesjonelle jobbsøknadskribenter til å skrive hele jobbsøknaden for deg.

Nå tenker du kanskje: «finnes dette i det hele tatt?». Og jada, det gjør det. Du har nemlig firmaer som CVGuru som spesialiserer seg på å hjelpe folk med å skrive jobbsøknader og CV. Ikke bare gir de deg tips; de skriver den helt for deg hvis du vil. Her må du bare fortelle om hva du vil den skal inkludere, så skriver de en «perfekt» jobbsøknad for deg.

Les også: 6 grunner til å få proffhjelp på CV-en.

Prismessig koster det omtrent 2 500 kroner for en pakke med ferdigskrevet CV og jobbsøknad. Det kan kanskje høres ut som en høy sum, men om det faktisk gir deg drømmejobben din er det jo ikke all verdens å betale for det.

Det er nemlig ikke til å komme unna at en jobbsøknad er utrolig viktig når du søker på jobber, og mange er langt ifra like flinke til å skrive disse selv som de skulle ønske de var. Så hva er vel bedre enn å få noen profesjonelle til å gjøre den jobben for deg?

For å få noen til å skrive en profesjonell jobbsøknad for deg trenger du bare å gå til nettsidene til CVGuru og legge inn en bestilling. Der er det «100 % fornøyd»-garanti, så her er det bare å prøve.

Les mer: Hvordan få profesjonelle til å skrive CV for deg.

Folkene som jobber for CVGuru kommer fra flere ulike bakgrunner, men de har alle til felles at de har god kunnskap om hvordan de skal skrive gode jobbsøknader og CV-er. Mange av dem har skrevet hundrevis av jobbsøknader de siste årene, og har solid peiling på hva som fungerer godt og ikke innenfor de ulike bransjene.

Når man bestiller får man ferdig jobbsøknad og eventuelt CV i løpet av tre dager etter at man laster opp all informasjonen de trenger, men det er også mulig å bestille en ekspresslevering om du trenger den ennå raskere enn dette.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les også:

Legg igjen en kommentar