Hvordan spare penger på hundemat

Alle som eier en hund må kjøpe hundemat jevnlig, og spesielt større hunder kan spise fryktelig mye mat. Dette er jo en fast utgift som må betales måned etter måned, men i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva man kan gjøre for å spare penger på hundemat. Ofte viser det seg at det er mulig å spare penger på hundemat uten å måtte gå ned til et produkt av dårligere kvalitet engang.

Bestill hundemat på internett for de beste prisene

Det er ikke til å komme unna at man bør bestille hundemat på internett for å få det billigere. Det er rett og slett mye større konkurranse mellom de ulike nettsidene på internett enn det er hos de fleste lokale dyrebutikker, og dette har ført til lavere priser.

Dersom man bestiller over en nettside som VetZoo får man en 15kg pakke med vanlig Royal Canin Medium Adult (som et eksempel) til rundt 700 kroner. Denne samme posen koster som regel mellom 750 kr og 800 kr på vanlige dyrebutikker. Her kan man altså fort spare over 100 kroner for hver pakke hunden spiser.

I lengden blir det mye penger spart på å kjøpe hundematen på internett, og her får man tak i de samme merkene og den samme kvaliteten som når man kjøper i dyrebutikken. Så da kan man spare penger på hundemat uten å måtte tape noe kvalitet. Det er også et veldig stort utvalg av ulike typer fôr der, så man får kjøpt det meste.

Les også: Hvordan få billige hundeleker.

Når man bestiller hundemat fra VetZoo sendes den rett hjem til enten nærmeste postkontor, eller leveres på døra. Man kan betale med kort eller faktura, og pakken sendes fra Tyskland, men det tar likevel bare 3-5 arbeidsdager før hundematen er fremme på døren eller postkontoret.

Den eneste ulempen med å bestille hundemat fra Vetzoo er at man må planlegge litt i forveien, for hunden kan jo ikke gå et par dager uten mat. Så når det begynner å bli lite igjen må man få bestilt, og helst må man få planlagt det slik at man ikke går tom før pakken er fremme.

Les også:

Legg igjen en kommentar