Hvordan få hundemat levert på døra? Forklart!

Når man har hunder må man jo kjøpe inn mat til dem, og disse kommer ofte i enorme sekker på 15 kg eller til og med mer enn dette. For mange er jo dette veldig tungt å bære, samtidig som det er mange av oss som bor et godt stykke unna nærmeste dyrebutikk, så det kan fort være litt stress å skaffe hundemat når det begynner å bli lite igjen i den forrige posen.

Heldigvis finnes det en god løsning for dette problemet, nemlig ved å få levert hundemat på døra. Det er faktisk flere nettbutikker som lar deg bestille hundemat på internett, vente noen få dager, og få maten levert rett på døra!

En av leverandørene av hundemat vi anbefaler er VetZoo. Der har de både Royal Canin, eget veterinærfôr, Carrier, Hill’s, Mästers, Orijen, Acana og FourFriends. Så her har de maten de fleste stort sett allerede bruker, så man trenger heldigvis ikke å prøve noe nytt.

Ved å velge den vanlige, gratis frakten (når man handler for over 500 kroner) år man hundematen levert til nærmeste postkontor. For å fysisk få hundematen levert helt til dørkarmen din må du velge denne frakttypen når du skal betale. Det koster litt mer, men gir deg muligheten til å slippe å bære disse enorme sekkene med hundemat opp trappa, gjennom hagen eller fra postkontoret og inn dit de skal selv.

Les også: Hvordan spare penger på hundemat.

En annen god leverandør er PetWorld. Også disse har et utrolig utvalg av ulike typer hundemat, inkludert både de kjente og vanlige merkene, så vel som mer spesielle merker for hunder som trenger spesialmat.

Spar penger ved å kjøpe på nett

En annen stor fordel foruten at man får levert hundematen på døra når man handler fra VetZoo, er at man også sparer en del penger sammenlignet med hos de fleste vanlige dyrebutikker. Det er fort mulig å spare en hundelapp eller noe sånt per sekk med hundefôr, og når denne gjerne bare varer i en måneds tid blir det raskt snakk om minst en tusenlapp spart i året. Så det er absolutt verdt å sjekke ut om du også har mulighet til å spare noen kroner på å bestille hundemat fra VetZoo.

Denne artikkelen inneholder annonser for VetZoo og Petworld.

Les også:

Legg igjen en kommentar