Hvordan få billige hundeleker

Leker til hunden kan faktisk koste en del i lengden, spesielt for de av oss som har en hund som er litt røff mot lekene og ødelegger dem litt for raskt. Hundeleker i god kvalitet pleier også å koste en del, men det er faktisk mulig å spare litt penger ved å handle smart, og kjøpe billige hundeleker. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan få billige hundeleker til den firbente venn.

Generelt sett kan det sies at mange dyrebutikker har god profitt på hundelekene, og man kan spare mye penger på å kjøpe hundeleker på internett. Allerede ved å gjøre dette kan man spare en del penger, for det er mye sterkere konkurranse mellom de ulike aktørene på nettet enn det vanligvis er i de fysiske butikkene.

Ved å bestille leker fra nettsider som VetZoo kan man få en del leker til rundt halve prisen sammenlignet på en liten, lokal dyrebutikk i en småby.

Les også: Slik sparer du penger på hundemat.

Når man kjøper hundeleker på internett sparer man altså en del penger, og lekene kommer levert på døra etter bare noen få dager. Dersom man ikke liker hvordan lekene ser ut i virkeligheten kan man alltids benytte seg av angreretten som gir deg rett til å angre på kjøpet, og så lenge du sender de tilbake i posten innen 14 dager har du krav på å få igjen pengene. Så man trenger ikke å være redd for at varen ser dårligere ut i virkeligheten enn på internett.

Et annet godt tips er å sjekke etter gode hundeleker i nærområdet for å se hvilke som ser gode ut. Noter deg hva de heter, og sjekk opp prisen på VetZoo når du kommer hjem, så ser du raskt at du spare en del penger i forhold til om du kjøpe den sammen tingen i dyrebutikken.

Kjøp leker som holder lenge

Den store prisforskjellen på hundeleker har ofte å gjøre med kvaliteten på dem, og noen ganger er det lurt å investere i gode hundeleker som holder lenge. Noen typer hundeleker tåler all slags lek over mange år, mens andre leker går i stykker etter et par dager med lek.

Her er det først og fremst materialet som er viktig, og hardgummi er typisk det som holder seg best. Her snakker vi om typiske leker som Kong aktivitetsleke eller lignende. Disse kan brukes daglig i mange år uten å bli tydelig slitt.

Les også: Få hundemat levert på døra!

Så selv om disse koster litt i innkjøp kan de fort være verdt det, da de kan brukes i mange år fremover, og er et godt alternativ til å kjøpe billigleker tre-fire ganger i året istedenfor.

Kjøp billige hundeleker fra steder som Europris eller Biltema

Butikkjeder som Europris, Biltema og lignende selger også hundeleker, og disse er typisk et par hakk billigere enn hos vanlige dyrebutikker. Kvaliteten på lekene varierer stort fra enkle leker for en lav pris, til gode hundeleker av høy kvalitet når man går litt opp i pris. Men uansett er det jevnt over ganske billig på disse to butikkene, og man får mye hundeleke for pengene der.

Utvalget er som regel en del mindre enn det man ser i dyrebutikker eller i nettbutikker, men det er likevel en del flotte og billige hundeleker til salgs der.

Les også:

Legg igjen en kommentar