Hvordan kjøpe Royal Canin Medium Adult billigere

Royal Canin Medium Adult er kanskje den mest populære typen hundemat her i landet. Dette fullfôret fra Royal Canin passer til alle mellomstore hunder, og er kjent for å ha en god kvalitet. Man får tak i dette fôret på de aller fleste dyrebutikker rundt om i landet, men det er ikke akkurat det billigste fôret man kan kjøpe til hunden sin.

Det finnes heldigvis måter å skaffe Royal Canin Medium Adult billigere på, og faktisk er det mulig å spare så mye som over 200 kroner per sekk. For å få Royal Canin Medium Adult billigere må du nemlig bestille fôret over internett. Vi har funnet at den billigste aktøren som selger Royal Canin Medium Adult er PetWorld. Der ligger den per januar 2021 inne for 599kr for en sekk på 15kg.

Den samme sekken selges typisk i vanlige dyrebutikker for et sted mellom 700 og 850 kroner.

Man skulle kanskje tro at det var stress å bestille Royal Canin Medium Adult på nettet, men det er faktisk veldig enkelt. Når man kjøper en sekk på 15 kg får man gratis fra, så du bare går til nettsiden, legger sekken i handlevognen og betaler. Fyll inn adressen din og vent noen dager, så får du hentemelding om at sekken ligger klar på nærmeste postkontor eller post i butikk.

Som regel kommer fôret raskt frem, for PetWorld har lager i Norge, så den sendes i posten og kommer frem på kort tid.

Les også: Slik kjøper du veterinærfôr til hund billigere.

Det er mange som synes det er skummelt å skulle bestille fôret til hunden sin på nett, men du kommer garantert til å bli godt vandt til det. Og når du først blir vandt til å få levert hundematen hjem og kjøpe den mye billigere enn i dyrebutikken er det vanskelig å gå tilbake til den gamle måten å kjøpe hundemat på.

Få Royal Canin Medium Adult levert rett på døra

For 29 kroner kan man legge til dørlevering på bestillingen fra PetWorld. Da slipper du å måtte reise til nærmeste postkontor eller post i butikk for å hente fôret, men kan heller ta det imot hjemme. Det er mulig å krysse av for at postmannen kan legge igjen pakken foran inngangsdøren din hvis du ikke er hjemme når den skal leveres, så slipper du også å bli sittende hjemme og vente. Dette skjer da på eget ansvar, men med mindre du bor midt i byen bør det vel gå helt greit.

Er Royal Canin Medium Adult et godt fôr?

Royal Canin Medium Adult regnes jevnt over som et godt fôr til mellomstore hunder som ikke har noen spesiell diettkrav. For de aller fleste friske hunder fungerer dette godt, og har en veldig høy fornøyelighet. De fleste mellomstore raser kan spise dette fôret, men når man skal bytte fra et for et til annet må man gjøre det gradvis ved å tilvenne hunden det nye fôret.

Denne artikkelen inneholder annonser for PetWorld. Dette påvirker ikke det redaksjonelle innholdet.

Les også:

Legg igjen en kommentar