Hvordan laste ned fra Netflix

Netflix er uten tvil den mest populære strømmetjenesten her i Norge, og har hundrevis av filmer og TV-serier. For å strømme disse må man være koblet til internett, men noen ganger vil man jo gjerne ha muligheten til å se noen episoder eller en film mens man er på farta. I disse tilfellene hadde det jo vært kjekt å laste ned fra Netflix, men er det i det hele tatt mulig?

Det er faktisk ganske enkelt å laste ned filmer og TV-serier fra Netflix så lenge du bruker en telefon eller nettbrett, men verre dersom du har PC, Mac eller appen på en smart-TV eller spillkonsoll.

Hvordan laste ned filmer og TV-serier fra Netflix på mobil (Android og iOS)

For å laste ned filmer og TV-serier fra Netflix på mobilen din kan du enkelt nok gjøre det via Netflix-appen selv! Her har du oppskriften for å laste ned:

  1. Start med å sørge for at appen din er helt oppdatert til nyeste versjon av Netflix.
  2. Logg inn på Netflix-kontoen din, og klikk på menylinjen øverst til venstre.
  3. Klikk på «Tilgjengelig for nedlasting».
  4. Velg TV-serien eller filmen du vil laste ned.
  5. Klikk på nedlasting-symbolet (en pil som peker ned mot en rett strek).
  6. Vent til serien/episoden/filmen er ferdig lastet ned før du tar mobilen vekk fra det trådløst nettverket.
  7. Nå kan du se innholdet selv om du ikke har nett på mobilen!

Merk at ikke alle TV-serier og filmer kan lastes ned, for dette begrenses litt av avtalen Netflix har med disributøren av innholdet. Så det meste kan lastes ned, men det er noe som mangler.

Les også: Hvordan fjerne serier og filmer fra “Fortsett å se” på Netflix.

Hvordan laste ned filmer og TV-serier fra Netflix på en PC

Det er som sagt litt mer komplisert å laste ned filmer og TV-serier fra Netflix på en vanlig PC, men det er heldigvis ikke umulig. For å få det til trenger man Windows 10, noe de fleste heldigvis har nå om dagen.

Les mer: Kan man laste ned fra NRK Nett-TV? Forklart.

Man kan ikke laste ned fra Netflix dersom man bruker det i nettleseren sin, men et enkelt triks for å få det til er å gå til Windows sin butikk (Microsoft Store) og laste ned Netflix-appen. Denne lar deg se på Netflix via en egen Windows 10-app, og selv om prinsippet omtrent er det samme som med å se Netflix i nettleseren sin kan man laste ned filmer og TV-serier på denne appen!

Netflix-appen er selvsagt helt gratis, men du må jo ha et aktivt abonnent for å laste ned. Uansett, fremgangsmåten for å laste ned via Netflix-appen på PC er helt lik som den på Android og iOS, så se stegene ovenfor for å laste ned filmer og TV-serier.

Les også:

Legg igjen en kommentar