Hvordan laste ned fra HBO Nordic

I lang tid var det umulig å laste ned fra HBO Nordic, men i starten av 2020 kom den etterlengtede funksjonen. Nå er det altså mulig å laste ned både filmer og TV-serier fra stømmetjenesten HBO Nordic, og nedenfor får du svaret på hvordan du kan gjøre det.

For å laste ned filmer eller TV-serier fra HBO Nordic trenger du et aktivt abonnent og appen. Du kan kun laste ned på appene til Android og iOS, så det er ikke mulig å laste ned på PC eller Mac. For å laste ned klikker du deg enkelt nok inn på tittelen til den filen eller TV-serien du vil laste ned, og klikk på ikonet av en nedoverpil i en sirkel for å begynne nedlastingen.

Når du klikker på denne vil episoden eller filmen lastes ned, og snart være klar til å sees selv når du ikke er koblet til internett. Perfekt til når ungene trenger litt underholdning i baksetet på lange kjøreturer!

For å finne innholdet du har lastet ned kan du åpne hovedmenyen og velge fanen «Nedlastinger». Der ligger det en oversikt over alle TV-serier og filmer som er lastet ned på dingsen du bruker, så er det enkelt å se dem derfra når enn du måtte ønske. Det er også herfra du kan slette ting du har sett når det er på tide å rydde litt opp i plassbruken på mobilen eller nettbrettet.

Les også: Slik laster du ned fra Netflix.

Med HBO Nordic er det kun mulig å ha lastet ned 25 episoder/filmer samtidig, så det er ganske sterke begrensninger for hvor mye du kan laste ned. Når denne kvota er full må du aktivt gå inn og slette en annen episode før du kan laste ned en ny igjen, så dette kan være litt problematisk dersom man skal være uten internett i ganske lang tid. Det er dessverre ikke mulig å øke denne grensa, så man må nesten bare lære seg å leve med den, eller vurdere en annen strømmetjeneste hvor man kan laste ned så mye man ønsker.

Les også:

Legg igjen en kommentar