Kan man laste ned fra NRK Nett-TV? Forklart

NRK Nett-TV har mange gode TV-programmer, og sender både egne produksjoner så vel som kjente serier, dokumentarer og filmer produsert av andre. De har på et tidspunkt til og med sendt Game of Thrones-episoder, så det er mye moro man kan finne på strømmetjenesten til statskanalen selv om GoT ikke lenger er tilgjengelig.

Men hva skal man gjøre dersom man har internett som er såpass dårlig at det hakker når man ser på filmer eller serier på NRK Nett-TV? Er det i det hele tatt mulig å laste ned programmer fra tjenesten for å spille dem av lokalt på maskinen, mobilen eller nettbrettet sitt?

Dessverre har ikke NRK Nett-TV noen løsning som lar deg laste ned filer fra tjenesten deres per dags dato, slik som andre strømmetjenester ofte har. Det er rett og slett ingen funksjon for å laste ned verken episoder eller filmer.

Les også: Hvordan kan man streame NRK Nett-TV i utlandet?

Noen NRK-programmer kan lastes ned via lovlige torrent-filer

Om du er kjent med ulovlig nedlasting er du sikkert kjent med Bittorrent-teknologi, og nedlasting av filmer og serier via .torrent-filer. NRK har et eget arkiv med slike torrent-filer som du kan laste ned, og selv om denne teknologien ofte brukes om ulovlig materiale er dette helt lovlig siden det er NRK som selv har publisert filene.

Les mer: Hvordan laste ned torrents på Android.

Dette er ikke et godt alternativ til å laste ned fra NRK Nett-TV ettersom utvalget er svært begrenset, men det er i alle fall noe. Så forhåpentligvis finner du serien eller filmen du ville laste ned i oversikten over .torrent-filer på NRK sine nettsider.

Les også:

Legg igjen en kommentar