Hvordan laste ned torrents på Chromebook

Chromebook er et godt alternativ til både Windows og Mac, og fungerer stort sett veldig godt. For noen kan det derimot være litt krevende å bli kjent med hvordan alt fungerer på dette operativsystemet, og et spørsmål man stiller er hvordan man kan laste ned torrents på en Chromebook.

Man kan laste ned filer via torrent-klienter på en Chromebook ved å laste ned en torrent-app. Disse finnes i Play Store, og det er et godt utvalg av dem. Vi på Forklarmeg.com anbefaler å bruke appen LibreTorrent (da vi har kun god erfaring med denne), men det er også mange andre gode valg.

En klassisker er jo µtorrent, og den fungerer også godt. Bare vær klar over at den inneholder mye reklame på Chromebook-versjonen!

Når du har lastet ned en torrent-app fra Play Store kan du åpne en .torrent-fil i denne klienten. Da får du muligheten til å laste ned filer via torrent-nettverket. Selve nedlastingen går mer eller mindre helt av seg selv når du får åpnet .torrent-fila i denne nye torrent-appen du har lastet ned, og etter en stund er fila klar og ferdig.

Les også: Slik laster du ned torrents på Android-telefoner.

For å laste ned filer via .torrent-filer må du jo først og fremst ha tilgang til .torrent-filen du vil bruke. Det er mange nettsider som lar deg laste ned slike filer, og denne teknologien brukes til både lovlig fildeling så vel som ulovlig.

Les også:

Legg igjen en kommentar