Hvordan laste ned fra Disney+

Nå som Disney+ endelig har kommet til Norge er det bare å begynne å se gjennom alt innholdet man har ventet på. Men hva om man har lyst til å se neste episode av The Mandolorian på et sted man ikke har tilgang til nett? Det er heldigvis ganske enkelt å laste ned innholdet fra Disney+, og i denne artikkelen kan du lære hvordan du skal gjøre dette, steg for steg.

Akkurat som når du skal laste ned innhold fra Netflix, kan du bare laste ned innhold på iPad, nettbrett og mobiler med Disney+. Det er ikke mulig å laste ned innholdet på PC-er eller laptoper, med mindre du f.eks har en Chromebook som kan bruke Android-apper.

På Disney+ kan faktisk alt innholdet lastes ned, og det er ingen begrensninger på hvor mye du kan ha lastet ned samtidig så lenge du har nok ledig lagringsplass til det.

Les også: Hvordan se Disney+ i Norge.

Slik laster du ned episoder og filmer på Disney+

For å laste ned en film eller en (eller flere) episoder av et TV-program, begynn med å finne frem det du vil laste ned. Rett ved siden av der hvor du klikker for å se programmet/filmen er det to ikoner; ett ikon med et plusstegn og ett ikon med en pil som peker ned mot en rett strek. Dette strek-og-pil-ikonet er ikonet for nedlasting, og det du må klikke på for å begynne å laste ned episoden/filmen på Disney+.

For å se innholdet du har lastet ned må du gå til den fanen i menyen som heter «Nedlastinger» eller «Downloads» for de som har engelsk språk på appen. Der ligger alt du har satt til nedlasting, og kan sees akkurat når du måtte ønske det.

Les også:

Legg igjen en kommentar