Hvordan avslutte HBO Nordic-abonnementet ditt

HBO Nordic byr på mye spennende innhold, men noen ganger ønsker man rett og slett å slutte å betale den hundrelappen det koster hver måned for tilgang til alt dette innhold. Men hvordan avslutter man egentlig dette abonnementet sitt hos HBO Nordic?

For å avslutte abonnementet ditt hos HBO Nordic må du gjøre følgende:

  1. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyere for å komme til innstillinger.
  2. Velg «Abonnement» fra menyen.
  3. Klikk på «Avslutt abonnement».
  4. Klikk på «Kanseller abonnement» (her prøver HBO Nordic å overtale deg til å fortsette).

Og da blir abonnementet ditt faktisk avsluttet. Du kan fortsatt strømme du mye du måtte ønske frem til det går ut, for du betaler jo for 1 måned frem i tid hver gang de trekker penger, så man kan derfor fortsatt bruke tjenesten i opptil én måned til selv om man har avsluttet abonnementet.

Les også: Slik kan du laste ned fra HBO Nordic.

Det er altså ganske enkelt å avslutte HBO Nordic-abonnementet sitt, selv om du må innom en liten side med mas om å beholde det før du kan avslutte det helt. Her prøver de å overtale deg ved å vise deg tilbud om noen populære serier du ikke har sett ennå, men det er bare å scrolle forbi det og klikke på kanselleringsknappen.

HBO Nordic sin logo

Du har også tilgang til å se alt innholdet du har lastet ned frem til abonnementet ditt faktisk går ut, men disse episodene og filmene er knyttet opp mot kontoen din, så de er lagt opp til å bli automatisk sperret når abonnementet ditt går ut – selv om du ikke har på trådløst internett eller bruker mobildata!

Les også:

Legg igjen en kommentar