Hvordan avslutte HBO Nordic-abonnementet ditt

HBO Nordic byr på mye spennende innhold, men noen ganger ønsker man rett og slett å slutte å betale den hundrelappen det koster hver måned for tilgang til alt dette innhold. Men hvordan avslutter man egentlig dette abonnementet sitt hos HBO Nordic?

For å avslutte abonnementet ditt hos HBO Nordic må du gjøre følgende:

  1. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyere for å komme til innstillinger.
  2. Velg «Abonnement» fra menyen.
  3. Klikk på «Avslutt abonnement».
  4. Klikk på «Kanseller abonnement» (her prøver HBO Nordic å overtale deg til å fortsette).

Og da blir abonnementet ditt faktisk avsluttet. Du kan fortsatt strømme du mye du måtte ønske frem til det går ut, for du betaler jo for 1 måned frem i tid hver gang de trekker penger, så man kan derfor fortsatt bruke tjenesten i opptil én måned til selv om man har avsluttet abonnementet.

Les også: Slik kan du laste ned fra HBO Nordic.

Det er altså ganske enkelt å avslutte HBO Nordic-abonnementet sitt, selv om du må innom en liten side med mas om å beholde det før du kan avslutte det helt. Her prøver de å overtale deg ved å vise deg tilbud om noen populære serier du ikke har sett ennå, men det er bare å scrolle forbi det og klikke på kanselleringsknappen.

HBO Nordic sin logo

Du har også tilgang til å se alt innholdet du har lastet ned frem til abonnementet ditt faktisk går ut, men disse episodene og filmene er knyttet opp mot kontoen din, så de er lagt opp til å bli automatisk sperret når abonnementet ditt går ut – selv om du ikke har på trådløst internett eller bruker mobildata!

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan avslutte HBO Nordic-abonnementet ditt”

  1. Hvorfor får jeg ikke avsluttet hbo nordica abonnementet mitt. Jeg trykker på tannhjulet men det kommer ikke noe som sier «avslutt abonnement» HJELP

    Svar

Legg igjen en kommentar