Hvordan avslutte TV2 Sumo-abonnementet ditt

TV2 Sumo har kjempemye spennende innhold, inkludert både internasjonale TV-serier og filmer, og ikke minst egenprodusert innhold fra TV2 som Farmen, Bloggerne, TV2 Hjelper Deg, The Voice og mye mer.

Med en sportspakke får du dessuten strømmet både sykling, sjakk og ikke minst fotball, og på TV2 Sumo kan du faktisk strømme Premier Legaue.

Oppdatering: TV2 Sumo har skiftet navn til TV2 Play, og ny og oppdatert guide om å avslutte abonnementet ditt på TV2 Play finner du her. Fremgangsmåten er omtrent kliss lik, så du kan også bruke den nedenfor.

Likevel er det jo slik at man innimellom ser seg ferdig med de ulike strømmetjenestene, og mer eller mindre slutter å bruke de i en periode. Da er det ikke noe vits i å betale for dem, så vi skal se nærmere på hvordan du avslutter TV2 Sumo-abonnementet ditt.

Det er enkelt å avslutte TV2 Sumo, og du trenger bare å gjøre følgende:

 1. Logg inn på TV2 Sumo-kontoen din fra en nettleser.
 2. Klikk på brukernavnet ditt øverst i høyere hjørne.
 3. Velg «Konto».
 4. Klikk på «Abonnement og kjøp» i menyen der.
 5. Velg «Stopp».
 6. Bekreft at du ønsker å stoppe abonnementet ditt.
Avslutte TV2 Sumo
Skjermbilde fra menyen hvor du kan avslutte TV2 Sumo.

Og det er alt som skal til for å avslutte TV2 Sumo-abonnementet sitt. Bildet ovenfor viser menyen som dukker opp når du er inne på «Abonnement og kjøp», og knappen du må velge for å stoppe abonnementet. Den er litt skjult, men det er jo ikke veldig vanskelig å finne den heller.

Å avslutte TV2 Sumo-abonnementet sitt er altså relativt raskt og enkelt, og når det er gjort kan du fortsatt bruke tjenesten frem til den forhåndsbetalte perioden er utløpt. Man betaler jo for en måned frem i tid, så i praksis har de fleste fortsatt en viss periode hvor de kan bruke TV2 Sumo før den stopper.

Når denne perioden er over får du fortsatt tilgang til kontoen din, men kan ikke lenger spille av noe av innholdet der. Da får du beskjed om at du må reaktivere abonnementet ditt for å spille det av.

Les også:

4 kommentarer om “Hvordan avslutte TV2 Sumo-abonnementet ditt”

  • Hei.

   Dette kan ikke jeg hjelpe deg med; du må følge instruksene i artikkelen for å avslutte abonnentet ditt selv.

   Svar

Legg igjen en kommentar