Hvordan avslutte abonnement på Storytel

Storytel er en av de beste strømmetjenestene for lydbøker, og her har du tusenvis av norske lydbøker til din disposisjon. Men akkurat som med alle andre strømmetjenester er det jo slik at det er helt unødvendig å betale for tjenesten når man merker at man ikke bruker den like mye som man burde.

Å betale 189 kroner i måneden for noe man ikke bruker, eller kanskje nesten ikke bruker, er ikke egentlig nødvendig. Dersom du føler at det er på tide å avslutte Storytel-abonnementet ditt er det heldigvis veldig enkelt å gjøre det.

Storytel sin logo

For å avslutte et pågående abonnement på Storytel trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Logg inn på Storytel på nettsidene deres.
  2. Klikk på «Mine sider.
  3. Velg «Min konto».
  4. Der er det en meny hvor det står «Si opp abonnement». Velg denne.
  5. Bekreft oppsigelsen på nytt i neste skjermbilde.

Og da er abonnementet ditt avsluttet. Dette betyr at Storytel ikke kommer til å trekke deg for en ny måned når tiden din går ut, men den forhåndsbetale tiden du allerede har betalt vil fortsatt gjelde.

Så om det var tre uker siden du betalte sist vil du kunne bruke tjenesten i en ukes tid til før du mister tilgang.

Selv om du avslutter abonnementet vil du fortsatt har brukerkontoen din. Det betyr at dersom du ønsker å reaktivere abonnementet ditt igjen får du tilgang til samme kontoen, og kan høre videre fra der du var. Så hvis du plutselig savner å ha en god lydbok på øret er det bare å klikke seg inn til Storytel sine nettsider igjen for å reaktivere abonnementet sitt.

Les også:

Legg igjen en kommentar