Hvordan avslutte Netflix-abonnementet sitt

Netflix har utrolig mye innhold, men om du ikke bruker det ofte nok til at du kan forsvare den hundrelappen det koster i måneden er det ingenting i veien for å avslutte abonnementet sitt. Man kan jo når som helst gjenoppta abonnementet uten at man taper noe på det, så det er egentlig veldig fornuftig å avslutte det i perioder hvor man bruker Netflix lite.

For å avslutte Netflix-abonnementet ditt trenger du bare å følge følgende:

 1. Logg inn på Netflix-kontoen din i en nettleser.
 2. Klikk på profilbildet ditt i høyere hjørne og velg «Konto» (eller klikk her).
 3. Klikk på knappen «Avslutt medlemskap» som er nesten helt øverst på siden.
 4. Klikk på «Fullfør avslutningen», så stoppes medlemskapet ditt.
Avslutt medlemskap på Netflix ved å klikke på knappen.
Her skal du klikke for å avslutte abonnementet sitt på Netflix.

Du kan fortsatt bruke Netflix frem til måneden du allerede har betalt for er avsluttet. Deretter er det ikke lenger mulig å strømme nye filmer eller TV-serier, eller spille av innhold du allerede har lastet ned fra Netflix.

Det er altså ganske enkelt å avslutte Netflix-abonnementet sitt, og i motsetning til en del andre strømmeaktører har de ikke gjort det vanskelig å skulle avslutte abonnementet sitt der.

Det er ingen bindingstid eller noe sånt på Netflix, så du kan avslutte strømmeabonnementet akkurat når du måtte ønske. Du får heller ingen goder av å være kunde lenge, så du har ingenting å tape på å avslutte abonnementet når du er i en periode hvor du ser lite på TV. Du kan jo når som helst ta det opp igjen om du ønsker det.

Les også:

6 kommentarer om “Hvordan avslutte Netflix-abonnementet sitt”

  • Hei, Lillian.

   Du må følge linken i artikkelen for å avslutte abonnementet ditt, for vi kan dessverre ikke gjøre det for deg.

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com.

   Svar
  • Hei, Herman.

   Dette er ikke en offisiell Netflix-side, men kun en nettside som tilbyr forklaringer på hvordan ting gjøres. Du kan derfor ikke få kontakt med Netflix på våre sider.

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com.

   Svar
 1. Ser at jeg har 2 Netflix abbonnemang.Et gammelt abonn. til kr. 89,- og et nytt som jeg nå opprettet til kr. 109,-. Måtte opprette dette nye abonn. til Netflix når jeg fikk ny pakke – Telia Box fra Telia . Fikk ikke mitt gamle abonn. mot Netflix til å virke. Men nå betaler jeg jo for 2 abonn. og vil si opp det gamle til kr. 89,- Hvordan gjør jeg dette?

  Svar
  • Hei. For å si opp det gamle abonnementet må du følge oppskriften i artikkelen ovenfor.

   Svar

Legg igjen en kommentar