Hvordan avslutte discovery+-abonnementet ditt

Når man har sett seg ferdig med alt man vil se på en strømmetjeneste er det ikke annet å gjøre enn å avslutte abonnementet sitt. Men gidder jo ikke å betale 79 kroner i måneden i støttemedlemskap, verken til discovery+ eller andre strømmetjenester.

For selv om disse pengene ikke er all verdens i seg selv blir det mye penger når man har flere abonnementer hos ulike strømmeselskap. Nå synes jo vi at discovery+ har mye godt innhold, men når man først har sett alt man ønsker å se er det jo like greit å ta seg en pause fra medlemskapet.

For å avslutte discovery+-abonnementet sitt trenger man bare å gjøre dette:

 1. Logg inn på discovery+ i en nettsider.
 2. Klikk på profilikonet ditt i venstre hjørne. Dette ser ut som et lite menneske, og ligger ved siden av et hjerte (favoritter) og et forstørrelsesglass (søk). Eventuelt kan du klikke her.
 3. Velg «Abonnement» i menyen som dukker opp der.
 4. Klikk på «Avslutt dette abonnementet».
Avslutte abonnement discovery+

Når det er gjort avsluttes abonnementet ditt. Du kan fortsette å bruke abonnementet frem til måneden din har gått ut, og denne datoen ser du på samme side. Se på bildet over hvor det står datoen for når «Abonnementet fornyes». Selv etter at du avslutter medlemskapet ditt kan du strømme innhold som du måtte ønske frem til denne datoen siden du allerede har forskuddsbetalt for denne tiden.

Les også:

5 kommentarer om “Hvordan avslutte discovery+-abonnementet ditt”

  • Da må du gå til kontoinnstillingene dine og klikke «Oppdater» under fanen som heter «Fakturering».

   Svar
  • Hei.

   Da må du følge oppskriften i artikkelen. Vi kan ikke gjøre noe her fra kommentarfeltet.

   Svar
 1. Det er komplett umulig og komme gjennom verifikasjon. Da kan en ikke se noe og ikke avslutte abonnementet. Dritt lei hele opplegget her…..

  Svar

Legg igjen en kommentar