Hvordan avslutte TV2 Play-abonnementet ditt

For en stund tilbake endret TV2 Sumo navn til TV2 Play, men både brukerkontoer og passord er det samme for disse to tjenestene. På denne strømmetjenesten finner man mye spennende innhold både fra TV2 sine egenproduksjoner som Farmen eller Sommerhytta, men også en rekke internasjonale TV-serier og filmer man kan strømme når det måtte passe deg.

Men hvis man ikke bruker strømmeabonnementet sitt hos TV2 Play nok til å forsvare den månedlige kostnaden er det kanskje like greit å avslutte det. Det er heldigvis relativt enkelt å avslutte TV2 Play-abonnementet sitt, og etter at du avslutter det kan du se videre på innholdet frem til datoen du har forhåndsbetalt frem til kommer.

For å avslutte TV2 Play-abonnementet ditt trenger du bare å gjøre dette:

 1. Logg deg inn med brukernavn og passord på TV2 Play.
 2. Klikk på navnet ditt øverst til høyere, og velg «Konto«.
 3. Velg «Abonnement og kjøp» i menyen til høyere.
 4. Klikk på «Stopp».
 5. Klikk bekreftende på at du faktisk vil avslutte abonnementet.
Avslutte TV2 Sumo

Når dette er gjort stoppes automatisk fornyelse av abonnementet ditt, og du blir ikke trukket mer penger fra TV2 Play.

Siden man hele tiden betaler for 1 måned frem i tid betyr det at de fleste også har tid igjen av abonnementet selv om man avslutter det. I denne tiden kan du bruke strømmetjenesten som vanlig, men blir låst ut når du når den datoen hvor abonnementet skal avsluttes.

Hvis fremgangsmåten av en eller annen grunn ikke skulle fungere må du nesten ta kontakt med TV2 sin support. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg selv om du poster navn og e-post i kommentarfeltet, og må dessverre heller henvise til å ta kontakt med TV2 selv. Dette er fordi vi på Forklarmeg.com ikke har noen direkte kontakt med TV2, men kun tilbyr uavhengige veiledninger til tjenester som denne.

Les også:

4 kommentarer om “Hvordan avslutte TV2 Play-abonnementet ditt”

 1. Hei!
  Jeg vil avslutte abonnementet. Har forsøkt å ringe, sende Mail etc, men får ikke svar. Jeg får ikke logget meg inn.
  Mvh Cathrine Løvgren

  Svar
  • Hei.

   Nå er du på en nettside som skriver hjelpeguider for å lære hvordan man gjør ting. Vi kan ikke avslutte TV2 Play for deg – da må du gjøre som det står i teksten hvor det er forklart hvordan du går frem for å avslutte. Hvis ikke det fungerer må du ta kontakt med TV2 Play for å få dem til å hjelpe deg. Det kan du gjøre her: https://hjelp.tv2.no/kontakt?firstCategory= . Det er dessverre ikke mulig for oss å gjøre dette.

   Svar

Legg igjen en kommentar