Hvordan se Netflix på TV med mobilen

Det er kjekt å kunne stømme Netflix på mobilen sin når man ligger og slapper av på senga, men noen ganger er det jo fint å kunne se TV-serier og filmer i et større format. For å strømme Netflix på TV-en trenger man enten en Smart-TV, en dekoder, konsoll eller lignende for å få strømmet Netflix der, men visste du at det er ganske enkelt å strømme Netflix på TV-en via mobilen også?

For å kunne strømme Netflix på TV-en via mobilen trenger du en måte å få HDMI-kabelen inn i mobilen på. For de fleste nyere mobiler betyr det at du trenger en USB C til HDMI-adapter. Denne kombinert med en vanlig HDMI-kabel lar deg speile hele mobilen på TV-en, så da er det bare å sette på Netflix og lene seg tilbake i sofaen.

Om du ikke har en mobil med USB C-tilkobling har du trolig en Mikro-HDMI. Da trenger du en Mikro-HDMI til HDMI-adapter for å gjøre den samme jobben. Igjen er det bare å plugge den sammen med en HDMI-kabel inn i TV-en, så får du speilet alt som skjer på mobilen på TV-en.

Les mer: Slik strømmer du Netflix uten en Smart-TV!

Chromecast er et trådløst alternativ

Hvis du ikke liker alt styret med kabler og alt sånt kan du heller kjøpe en Chromecast. Dette er en dings du kobler inn bak i TV-en, så laster du ned en app på mobilen for å koble deg på den. Med denne kan du strømme alt innholdet på mobilen din rett på TV-en helt uten at du trenger å bruke kabler, så det er genialt hvis du må lade mobilen mens du streamer Netflix.

Denne metoden fungerer for alle strømmetjenester

I denne artikkelen snakket vi først og fremst om Netflix, men du kan gjøre akkurat det samme med alle andre strømmetjenester. Fremgangsmåten er helt lik, så kjøp adapterne du trenger, så kan du strømme både Disney+, Viaplay, YouTube, HBO Nordic, TV2 Sumo og alt annet fra mobilen til TV-en.

Denne artikkelen inneholder annonser for Kjell & Company og Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar