Hva kan man bruke Norgesflasken til? Forklart

Norgesglasset har i lang tid vært svært populært her i landet, og på grunn av den økende populariteten har de valgt å bringe tilbake noen gamle klassikere som har vært ute av produksjon i snart 100 år. Nå er nemlig også Norgesflasken tilbake, en klassisk flaske med den karakteristiske Norge-logoen på som passer sammen med samlingen av Norgesglass.

Norgesflasken har den samme kvaliteten på glasset som man forventer fra Norgesglasset, og det samme stilfulle designet. Det tåler både frysing i fryseren, å kokes, og en solid skrukork som sørger for at flasken alltid er tett.

Norgesflasken.

Så da er det bare å fylle Norgesflasken med hjemmelaget saft eller annen drikke, og la den stå som et interiørelement samtidig som den rommer noe nyttig.

Det er artig å lage sin egen mandelmelk, noe som gir deg en god smak og en type melk du kan lage helt fra bunnen av om du bare kjøper inn mandler. Denne mandelmelken passer seg ypperlig på en Norgesflaske!

Hvor kan man kjøpe Norgesflasken?

Man kan kjøpe Norgesflasken mange steder, og en del av de stedene som vanligvis selger Norgesglasset har også begynt å selge Norgesflasken. En god nettbutikk vi kan anbefale er Hyttefeber. Der selger de Norgesflasken til en god pris, og har både 0,3 L, 0,75 L og 1,25 L inne på lager.

Om du skulle trenge ekstra korker selger de også dette hos Hyttefeber. Det kan være lurt å ta med et par stykker om du kjøper et sett med Norgesglass, for det er fort gjort å miste dem.

Gi en full Norgesflasken med hjemmelaget saft i gave til noen du er glad i

Dersom du liker å gi hjemmelagde gaver til mennesker du er glad i, er Norgesflasken fylt opp med hjemmelaget saft en perfekt gaveidé. Hva er vel koseligere enn å kunne drikke hjemmelaget saft fra en stilig flaske som kan brukes til andre ting senere?

Vi har skrevet guider til hvordan man lager egen julebrussaft som julegave, og hvordan man lager egen geitramssaft til å gi i gave på sommeren. Her er det bare å klikke seg inn på linkene for å lære hvordan, og selvsagt få oppskriften på å lage egen, hjemmelaget saft.

Så enkelt desinfiserer du Norgesflasken

Før man skal fylle Norgesflasken med saft eller annen god drikke bør den desinfiseres. Dette er ekstra viktig om man skal lagre innholdet over tid!

Man desinfiserer Norgesflasken ved å vaske den vanlig, og deretter koke opp en stor kjele med vann. Vent til vannet koker, og legg Norgesglasset i kjelen. La den stå i det kokende vannet i omtrent to minutter før du tar den opp, så er så godt som alle bakterier og sopp borte vekk!

Les mer: Slik desinfiserer du glassflasker.

Det finnes også flere andre måter å desinfisere Norgesglasset på, men koking er den mest vanlige metoden.

Bruk Norgesflasken til helt andre ting

Det er mange som bruker Norgesflasken til kreative ting, for selve flasken i seg selv kan fungere fint som et interiørobjekt. Hos Hyttefeber får du for eksempel kjøpt et tilhørende lysholdersett som gjør at du kan bruke flaskene som stilige steainlysholdere. Fyll gjerne flaske med naturprodukter som kvister, lyng eller granbar før du setter i lysholderen, så har du plutselig et skikkelig kult interiørobjekt som passer helt perfekt på hytta eller i litt rustikke hus.

Andre har oppdaget at flaskene fungerer godt som blomstervase, og passer fint inn med resten av interiøret på hytta.

Denne artikkelen inneholder reklame for Hyttefeber.

Les også:

Legg igjen en kommentar