Hvordan logge ut fra Instagram på mobilen

Når man først har logget inn på en Instagram-konto på mobilappen er man i utgangspunktet logget inn der helt til man selv logger ut igjen. Dette er jo kjekt dersom man er den eneste som bruker mobilen, men om man bare skal logge inn for å sjekke svar på DM på noen andre sin mobil er det viktig å huske å logge seg ut igjen når man er ferdig.

Instagram logo

Det kan derimot være litt vanskelig å finne ut akkurat hvordan man logger ut av Instagram på mobilen, for denne funksjonen er litt skjult. Instagram vil jo at du skal bruke så mye tid som mulig på appen, så derfor er det litt vanskelig å finne frem. Det er heldigvis enkelt å logge ut av Instagram når du bare vet hvordan du gjør det.

For å logge ut av en Instagram-konto på mobilappen må du gjøre følgende:

  1. Klikk på profilen din / profilbildet ditt i menyen nederst.
  2. Klikk på de tre strekene øverst til høyere på skjermen.
  3. Velg «Innstillinger».
  4. Bla helt til bunnen.
  5. Klikk på «Logg ut».
  6. Bekreft at du vil logge ut ved å klikke «Logg ut» på boksen som dukker opp.

Og da er du endelig logget ut av Instagram! Det er altså ikke så vanskelig, men det kan være litt kronglete å finne frem til hvordan man gjør det.

Når man er logget ut må man også gå inn for å fjerne brukerkontoen som hurtiginnlogging dersom man ønsker det. Om man ikke gjør dette kan man i en periode logge inn på kontoen igjen uten å bruke passordet. Så når du er logget ut ser ut en liste over Instagram-kontoer som er koblet til mobilen, så velg «Fjern» ved siden av kontoen din for å fjerne denne.

Les også:

Legg igjen en kommentar