Hvordan lage bedriftskonto på Instagram

Hvis man har lyst til å tjene penger på Instagram-profilen sin trenger man en såkalt bedriftskonto der, og det er enkelt å gjøre om en helt vanlig profil til en bedriftskonto.

Med en bedriftskonto på Instagram får man litt ulike fordeler, og dersom du skal tjene penger på å selge sponset innhold på plattformen er det lurt å lage e bedriftskonto først som sist.

For å lage en bedriftskonto på Instagram må du gå til Innstillinger og velge Konto. velg «Bytt til profesjonell konto» og velg den typen bedriftskonto som passer deg best. Klikk Ferdig, så har du en ny bedriftskonto klar!

Instagram logo

Det er altså veldig enkelt å lage en ny bedriftskonto eller endre den vanlige kontoen sin til bedriftskonto, og hele prosessen kan unnagjøres på noen få minutter.

Bedriftskontoer på Instagram er som en vanlig, privat konto, men får også tilgang til litt ekstra innhold som statistikk og utvidede kontaktmuligheter. Man trenger ikke å ha et registrert firma i det norske Brønnøysundregisteret for å lage en bedriftskonto på Instagram.

Les også:

Legg igjen en kommentar