Hvordan kun se venners innhold på Instagram

Instagram følger i Facebook sine fotspor, og har gradvis flyttet over fra å vise innhold fra venner og de du følger til å vise drøssevis med foreslåtte innlegg og sponset innhold. Men visste du at det er enkelt å endre Instagram slik at du kun ser innholdet til de du følger, og fjerne alt foreslått innhold?

For å fjerne alt foreslått innhold på Instagram må du gjøre følgende:

  1. Finn et foreslått innlegg.
  2. Klikk på krysset i toppen av innlegget.
  3. Velg «Slumre alle foreslåtte innlegg i 30 dager».

Og vipps så har du fjernet alt av foreslått innhold i en hel måned. Da kan du nyte å kun se venners innhold i denne perioden, med unntak av litt reklame som selvsagt kommer til å dukke opp da.

Etter 30 dager begynner alt maset med foreslått innhold igjen, så da må du gjøre prosessen på nytt for å kun få se venners innhold på Instagram.

Instagram logo

Instagram har vært veldig tydelige på at de ønsker å bevege seg i retning av at man skal oppdage mer nyt innhold på plattformen, så problemene med mye masete og uinteressant innhold i feeden på Instagram er trolig kommet for å bli.

Det er lo v å håpe at Instagram ikke blir like ille som Facebook, men med tanke på at det er samme firma som eier begge plattformene er det jo dessverre en god sjanse for at Meta også ødelegger Instagram.

Les også:

Legg igjen en kommentar