Hvordan aktivere totrinnsbekreftelse på Instagram

Totrinnsbekreftelse er den absolutt beste måten å beskytte Instagram-kontoen din mot hackerangrep, og når du har aktivert denne totrinnsbekreftelsen er du nesten 100 % beskyttet mot at uvedkommende får tilgang til kontoen din.

Vi anbefaler alle å aktivere totrinnsbekreftelse både på Instagram og andre steder, for dette vil gjøre det ekstremt vanskelig for hackere å komme inn på kontoen din. Da kan du være sikker at på at ingen klarer å bryte seg inn og slette alt innholdet ditt for å bytte det ut med spam og reklame.

Det er overraskende mange som blir hacket på Instagram, og det er ikke alltid engang enkelt å få tilbake kontoen din. Derfor bør du ta steg for å beskytte Instagram-kontoen din nå med det samme, og det er to ting du bør gjøre:

Med disse to tingene på plass kan du sove godt mens du er sikker på at det kun er deg selv som har tilgang til Instagram-kontoen din.

Les også: Stor guide til totrinnsbekreftelse – alt du trenger å vite!

Instagram logo

Slik aktiverer du totrinnsbekreftelse på Instagram

Det er to måter å bruke totrinnsbekreftelse på Instagram, og det er enten ved å bruke en app som Google Authenticator, eller ved å få en kode på SMS.

For å aktivere totrinnsbekreftelsen på Instagram gjør du følgende:

  1. Gå til profilen din.
  2. Klikk på de tre strekene øverst til høyere og velg «Innstillinger».
  3. Velg «Sikkerhet».
  4. Velg «Totrinnsverifisering».
  5. Klikk på «Kom i gang».
  6. Velg ønsket totrinnsverifisering (SMS eller app).
  7. Vent mens Instagram kobler seg til appen, eller på at de sender deg en SMS.
  8. Bekreft at du er koblet til riktig app / telefonnummer ved å skrive inn koden du får.

Nå er totrinnsbekreftelsen aktivert, og du trenger ikke lenger å bekymre deg over at noen andre får tilgang til Instagram-kontoen din. Fra nå av må du bruke denne ekstra beskyttelsen når du logger inn på Instagram fra en ny enhet, og må dessuten verifisere at du faktisk er eieren fra tid til annen når du logger inn på din egen enhet også.

Les også:

Legg igjen en kommentar