Hvordan bli Trumf-medlem

Alle som handler på Kiwi, Spar, Meny, Joker eller andre butikker som er eid av Norgesgruppen bør bli Trumf-medlemmer med det samme! Det koster ingen verdens ting, men hver eneste gang du bruker bankkortet ditt får du faktisk litt penger på Trumf-kontoen din.

Pengene du sparer på Trumf-kontoen kan du når som helst overføre til den vanlige bankkontoen din, og det er nesten ingenting i verden som er like enkle penger som å bli Trumf-medlem. Bare registrer deg, handle som vanlig, og få penger.

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er faktisk helt sant.

For å bli Trumf-medlem må du gå til denne siden på Trumf sine nettsider. Der skriver du inn mobilnummeret ditt og får en kode du må bruke for å bekrefte. Deretter er det bare å fylle inn kontaktinformasjon, så er du registrert. For å koble Trumf-kontoen din mot bankkortet ditt må du verifisere deg med BankID.

Det tar faktisk ikke mange minuttene å bli Trumf-medlem, og når du først har blitt medlem bør du koble bankkortet til Trumf-kontoen din. Dette gjør at du ikke engang trenger å bruke det fysiske Trumf-kortet når du handler, for bonusen registreres når du betaler med bankkortet ditt.

Les også: Er det verdt å bli Trumf-medlem? Forklart.

Med andre ord, du trenger ikke å gjøre noen ting annerledes etter at du har registrert deg, og kan egentlig bare glemme Trumf helt til du har lyst til å sjekke hvor mye penger du har spart.

Trumf kort

Spørsmål og svar om Trumf-medlemskap

Koster det noe å bli Trumf-medlem?

Det er helt gratis å bli Trumf-medlem, og du trenger ikke å betale noe som helst. I motsetning til å bli Coop-medlem trenger du heller ikke å kjøpe en eierandel i et samvirkelag, så alle kan registrere seg som Trumf-medlemmer uten å punge ut én eneste krone.

Hvilke fordeler er det med å bli Trumf-medlem?

Den største fordelen med å bli Trumf-medlem er at man får 1 % bonus på alle dagligvarer man kjøper på Norgesgruppen sine butikker, samt 3 % bonus på «Trippeltorsdag». Dette blir det mye penger av over tid.

Finnes det andre fordeler enn bonus på dagligvarer som Trumf-medlem?

Trumf har samarbeid med en hel haug ulike butikker og aktører, og du kan få prosentandeler som Trumf-bonus på både klær, drivstoff, reiser og mye annet.

Hvem kan bli Trumf-medlem?

Alle kan registrere seg som Trumf-medlem.

Kan man koble Trumf til bankkortet sitt?

Det er enkelt å koble bankkortet sitt mot Trumf-kontoen sin, og da slipper man å bruke Trumf-kortet for å få bonus når man betaler. Disse kan du koble sammen på profilsiden din på Trumf.no.

Hva er Trumf Visa?

Trumf Visa er et kredittkort som er tett knyttet opp mot Trumf-medlemskapet. Du som bare har vanlig Trumf-konto trenger ikke å tenke noe mer over dette.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan bli Trumf-medlem”

  1. Jeg støtter meg helt til alt som blir skrevet over her! Å vil bare legge til et lite ekstra tips som vil gjøre at du får spart trumf på absolutt alle kjøp også de gangene du betaler med kontanter. Det lønner seg å ha med seg det fysiske trumf kortet slik at du kan bruke det også den gangen du har glemt bankkortet, eller kanskje du er av den typen som liker å betale med kontanter. Det er heller ingen grense for hvor mange trumf kort du kan ha. Selv om det beste er jo å samle alt på en og samme trumf konto. Det er fler og flere nettbutikker som samarbeider med trumf, så det lønner seg virkelig å sjekke ut om de har via trumf som det heter. Det er alt ifra hotellopphold, reiser, klær, interiør, ja, jeg har så langt ifra full oversikt. Men her er det mye å tjene hvis en er god på å handle på trippeltrumf og via trumf så blir det fort noen kroner i løpet av et år. TALKMORE har også trumf bonus på tel regningen. Og det kan fort bli en del hvis man er en hel familie som har Talkmore abonnement. Å d beste av alt alle kan få det og det er helt gratis!!

    Svar

Legg igjen en kommentar