Hvordan bli Trumf-medlem

Alle som handler på Kiwi, Spar, Meny, Joker eller andre butikker som er eid av Norgesgruppen bør bli Trumf-medlemmer med det samme! Det koster ingen verdens ting, men hver eneste gang du bruker bankkortet ditt får du faktisk litt penger på Trumf-kontoen din.

Pengene du sparer på Trumf-kontoen kan du når som helst overføre til den vanlige bankkontoen din, og det er nesten ingenting i verden som er like enkle penger som å bli Trumf-medlem. Bare registrer deg, handle som vanlig, og få penger.

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er faktisk helt sant.

For å bli Trumf-medlem må du gå til denne siden på Trumf sine nettsider. Der skriver du inn mobilnummeret ditt og får en kode du må bruke for å bekrefte. Deretter er det bare å fylle inn kontaktinformasjon, så er du registrert. For å koble Trumf-kontoen din mot bankkortet ditt må du verifisere deg med BankID.

Det tar faktisk ikke mange minuttene å bli Trumf-medlem, og når du først har blitt medlem bør du koble bankkortet til Trumf-kontoen din. Dette gjør at du ikke engang trenger å bruke det fysiske Trumf-kortet når du handler, for bonusen registreres når du betaler med bankkortet ditt.

Les også: Er det verdt å bli Trumf-medlem? Forklart.

Med andre ord, du trenger ikke å gjøre noen ting annerledes etter at du har registrert deg, og kan egentlig bare glemme Trumf helt til du har lyst til å sjekke hvor mye penger du har spart.

Trumf kort

Spørsmål og svar om Trumf-medlemskap

Koster det noe å bli Trumf-medlem?

Det er helt gratis å bli Trumf-medlem, og du trenger ikke å betale noe som helst. I motsetning til å bli Coop-medlem trenger du heller ikke å kjøpe en eierandel i et samvirkelag, så alle kan registrere seg som Trumf-medlemmer uten å punge ut én eneste krone.

Hvilke fordeler er det med å bli Trumf-medlem?

Den største fordelen med å bli Trumf-medlem er at man får 1 % bonus på alle dagligvarer man kjøper på Norgesgruppen sine butikker, samt 3 % bonus på «Trippeltorsdag». Dette blir det mye penger av over tid.

Finnes det andre fordeler enn bonus på dagligvarer som Trumf-medlem?

Trumf har samarbeid med en hel haug ulike butikker og aktører, og du kan få prosentandeler som Trumf-bonus på både klær, drivstoff, reiser og mye annet.

Hvem kan bli Trumf-medlem?

Alle kan registrere seg som Trumf-medlem.

Kan man koble Trumf til bankkortet sitt?

Det er enkelt å koble bankkortet sitt mot Trumf-kontoen sin, og da slipper man å bruke Trumf-kortet for å få bonus når man betaler. Disse kan du koble sammen på profilsiden din på Trumf.no.

Hva er Trumf Visa?

Trumf Visa er et kredittkort som er tett knyttet opp mot Trumf-medlemskapet. Du som bare har vanlig Trumf-konto trenger ikke å tenke noe mer over dette.

Les også:

Legg igjen en kommentar