Er det verdt å bli Trumf-medlem? Forklart!

Trumf er en slags kundeklubb man kan bli medlem i for å få bonuser når man blant annet handler i Norgesgruppen sine butikker. Det vil si at man kan bruke Trumf for å spare opp bonus når man handler hos blant annet Spar, Meny, Kiwi, Joker eller et par andre mindre kjeder.

Når man er Trumf-medlem får man tilbake penger på alle kjøp i disse dagligvarebutikkene. Det vil si at du får litt penger på Trumf-kontoen din hver gang du handler dagligvarer i disse butikkene, og det er faktisk ofte snakk om en del penger.

I utgangspunktet får man 1 % bonus på alle kjøp, selv om en del produkter gir ennå mer (for eksempel er det mer Trumf på frukt og grønt hos Kiwi, og bleier og sånt på Spar). Det høres kanskje ikke mye ut, men om dere er en familie som handler dagligvarer for 10 000 kroner i måneden blir det faktisk 1 200 kroner spart i året.

Disse 1 200 kronene er da en bonus som ligger på Trumf-kontoen din, og kan brukes til å handle med, eller overføres til bankkontoen din. Disse pengene hadde man ikke sett snurten til dersom man ikke var medlem!

Selv om det «bare» er 1 200 kroner, er det faktiske tallet stort sett veldig mye høyere for folk flest. De fleste handler nemlig innimellom på «Trippel Trumf Torsdag» uansett om de planlegger det eller av rene tilfeldigheter, samt at en del produkter som sagt gir ekstra bonus.

I motsetning til Coop-medlem hvor man må skanne appen eller kortet ditt i kassen, kan du faktisk bare koble bankkortet ditt opp mot Trumf-kontoen din. Når det er gjort kan du bare betale som vanlig, så blir Trumf-bonusen registrert helt av seg selv, og du trenger ikke å gjøre noen verdens ting annerledes.

Det er helt gratis å bli Trumf-medlem, og siden det kun har fordeler med seg mener vi absolutt at det er verdt å melde seg inn. Det tar bokstavelig talt under 5 minutter å bli medlem, og kommer til å gi deg garantert flere tusenlapper i bonus de neste årene, gitt at du handler i en av butikkene som er med da. Men likevel, de fleste av oss handler vel i en av disse butikkene innimellom selv om vi handler på andre butikker til vanlig, og selv da blir det jo litt penger over tid.

Les også: Stor guide for å spare penger på dagligvarer!

Er det vanskelig å bli Trumf-medlem?

Nei, det er faktisk veldig enkelt å bli Trumf-medlem. Det kan gjøres på internett ved å gå til trumf.no og registrere seg der. Man må fylle ut personalia, og info fra bankkortet dersom du ønsker å koble kontoen din opp mot bankkortet for å få automatisk Trumf-bonus når du betaler med det.

Hele prosessen er egentlig veldig rask, og kan unnagjøres på noen få minutter.

Er det verdt å handle på Trippel Trumf-dager?

Et par-tre ganger i året er det såkalte «Trippel Trumf Torsdag» hvor man får 3 % bonus på alle kjøp istedenfor den vanlige 1 %. Dette kan faktisk bli en del penger spart, for om du handler for 10 000 kroner får du spart opp hele 300 kr istedenfor de vanlige hundre kronene.

Om du er en person som synes det er fint å ta storhandler innimellom, og heller bare fylle på litt ekstra når du går tomt for småting og ting med kort holdbarhet, så kan det absolutt være verdt å legge disse til de dagene når det er Trippel Trumf. Over årene kommer man til å tjene mye penger på det!

Hva kan man bruke Trumf-bonus til?

Trumf-bonus kan brukes til en del ting, men de fleste bruker den til en av følgende ting:

  • Betale for dagligvarer. Det er enkelt å velge at man skal bruke bonusen først når man handler, og eventuelt betale det ekstra på kortet. Så om du har Trumf-bonus stående kan du aktivere den for å dra og handle «gratis».
  • Overføre til bankkonto. Det er gratis og enkelt å overføre penger fra Trumf-bonusen din over til bankkontoen. Det er for øvrig fornuftig å gjøre dette med jevne mellomrom, for man får jo ikke renter på Trumf-kontoen sin på samme måte som man gjør på sparekontoer. For å kunne overføre til bankkontoen sin må man ha minst 10 kroner på Trumf-kontoen.
  • Kjøpe bonuspoeng andre steder. Man kan bytte Trumf-bonus inn i bonuspoeng hos Trumf sine samarbeidspartnere. Dersom du er mye på hotellovernattinger eller flyturer kan dette være noe som er verdt å sjekke ut, men det er ikke noe folk flest egentlig benytter seg stort av.

Les også:

Legg igjen en kommentar