Hvordan bli Æ-medlem

Kundefordelsprogrammet til Rema 1000 heter rett og slett bare Æ, og fungerer ved at man bruker en egen app. Som Æ-medlem får du rabatt på visse produkter, men i motsetning til både Coop-medlemmer og Trumf-medlemmer får du ikke rabatt på alt du kjøper.

Æ fungerer nemlig ved at du får 10 % rabatt på all fersk frukt, bær og grønnsaker, 25 % rabatt på bleier fra Lev Vel, Libero og Pampers, og 10 % rabatt på de 10 varene du handler oftest.

Logoen til Æ-appen

Om du handler noen få, men dyre varer kan det derfor være mye penger å spare på å bli Æ-medlem, men det er ikke slik at du får rabatt på alle varer. Men det er jo gratis å bli Æ-medlem, så man burde gjøre det uansett.

For å bli Æ-medlem hos Rema 1000 må du enkelt nok laste ned appen fra Play Store for Android eller App Store for iPhone. Last ned appen, og klikk på «Registrer ny bruker». Fyll ut kontaktinformasjon, velg deg et passord, og bekreft brukeren din.

Det er egentlig bare å følge instruksjonene som dukker opp i appen. Underveis må du bekrefte mobilnummeret ditt, men i motsetning til når man blir Coop- eller Trumf-medlem trenger man ikke å bekrefte identiteten sin via BankID.

Når du har laget brukeren din på Æ-appen er det bare å skanne koden hver gang du skal betale i kassen. Du får rabatten med det samme, og trenger ikke å vente i lange tider på kjøpsutbytte. Så da betaler du rett og slett mindre i kassen når du bruker appen enn om du ikke hadde brukt den.

Det er gratis å registrere seg som Æ-medlem, og alle kan gjøre det.

Les også:

Legg igjen en kommentar