Hvordan koble bankkortet opp mot Coop-kontoen sin

Det er mange som er Coop-medlemmer, og et gjengånde problem mange har her er at de rett og slett glemmer å skanne medlemskortet før de betaler. Om du glemmer dette får du verken brukt kuponger, bonus på kjøpet, eller benyttet deg av de spesielle medlemsrabattene. Totalt sett kan hele handelen bli mye dyrere, og det er jo veldig surt.

Mange er sikkert også klar over at konkurrenten Trumf hos Norgesgruppen har funnet en god løsning på problemet. Der kan man enkelt nok linke sammen bankkortet sitt med medlemskontoen sin, så blir man automatisk Trumf-registret når man betaler med kortet sitt. Men er det mulig å koble bankkortet sitt opp mot Coop-kontoen sin på samme måte?

Dessverre er det ikke mulig å linke sammen et vanlig bankkort med Coop-brukerkontoen din. Dersom du vil ha registrert kjøpet på brukerkontoen din må du enten bruke den digitale mobilappen eller skanne medlemskortet i kassen.

Dersom du bruker den digitale betalingsløsningen Coopay er den knyttet opp mot Coop-kontoen din, og da vil også alle bonuser og sånt registreres.

Les også: Er det verdt å bli Coop-medlem? Forklart!

Det er også mulig å søke om et Coop Mastercard som er knyttet opp mot kontoen din. Også her registreres alle kjøp automatisk, men det er altså ikke mulig på andre kredittkort eller vanlige (debet) bankkort.

Les også:

En kommentar om “Hvordan koble bankkortet opp mot Coop-kontoen sin”

  1. Hvorfor får man bare 1coop kort når man er flere i familien.Du må ha kort når man tanker på circel
    K stasjonene nytter ikke med appen på telefonen

    Svar

Legg igjen en kommentar