Hvordan koble bankkortet opp mot Coop-kontoen sin

Det er mange som er Coop-medlemmer, og et gjengånde problem mange har her er at de rett og slett glemmer å skanne medlemskortet før de betaler. Om du glemmer dette får du verken brukt kuponger, bonus på kjøpet, eller benyttet deg av de spesielle medlemsrabattene. Totalt sett kan hele handelen bli mye dyrere, og det er jo veldig surt.

Mange er sikkert også klar over at konkurrenten Trumf hos Norgesgruppen har funnet en god løsning på problemet. Der kan man enkelt nok linke sammen bankkortet sitt med medlemskontoen sin, så blir man automatisk Trumf-registret når man betaler med kortet sitt. Men er det mulig å koble bankkortet sitt opp mot Coop-kontoen sin på samme måte?

Dessverre er det ikke mulig å linke sammen et vanlig bankkort med Coop-brukerkontoen din. Dersom du vil ha registrert kjøpet på brukerkontoen din må du enten bruke den digitale mobilappen eller skanne medlemskortet i kassen.

Dersom du bruker den digitale betalingsløsningen Coopay er den knyttet opp mot Coop-kontoen din, og da vil også alle bonuser og sånt registreres.

Les også: Er det verdt å bli Coop-medlem? Forklart!

Det er også mulig å søke om et Coop Mastercard som er knyttet opp mot kontoen din. Også her registreres alle kjøp automatisk, men det er altså ikke mulig på andre kredittkort eller vanlige (debet) bankkort.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan koble bankkortet opp mot Coop-kontoen sin”

 1. Hvorfor får man bare 1coop kort når man er flere i familien.Du må ha kort når man tanker på circel
  K stasjonene nytter ikke med appen på telefonen

  Svar
  • Dette var det jeg fant inne på coop sine egne sider.

   . Hva innebærer familiemedlemskap?

   Et familiemedlemskap i Coop betyr at du som medeieren, kan invitere opptil 9 familiemedlemmer inn på ditt medlemskap. De du inviterer vil få en personlig bruker til å logge inn i Coop-appen og Min side. De får også sitt eget medlemskort dersom de velger det. Sammen kan dere spare kjøpeutbytte og bonus inn på ett medlemskap.

   3. Hva skjer med medlemskortet mitt?

   Sammen med ny innlogging på de digitale tjenestene, har vi også fått nye fysiske medlemskort. De gamle kortene vil fungere frem til sin utløpsdato. Dersom du benytter deg av våre drivstoffpartnere, Circle K og YX, vil du automatisk få tilsendt et medlemskort i posten.
   Har du mistet medlemskortet ditt og ønsker å bestille nytt, kan du gjøre det på Min side

   4. Jeg har glemt passordet mitt

   Har du glemt passordet ditt kan du trykke på «Glemt passord», så vil du få tilsendt en e-post med link for å tilbakestille passordet ditt. Deretter kan du foreta en ny innlogging med brukernavn og passord, etterfulgt av en SMS-kode eller logge inn med BankID. Logger du inn med BankID behøver du ikke å tilbakestille det passordet du har glemt.

   5. Hva skjer etter at jeg har logget inn på nytt?

   Etter at du har logget inn på nytt kan du benytte tjenestene og fordelene dine som vanlig, men du kan i tillegg invitere opp til 9 familiemedlemmer inn på ditt medlemskap. Invitere familiemedlemmer gjør du på Min side

   6. Jeg deler medlemskapet mitt, hva skjer med dem?

   Medlemskapet i Coop er personlig. Vi anbefaler at du ikke deler din innloggingsinformasjon med noen andre. Etter at du har foretatt ny innlogging vil du samtidig bli logget ut av andre enheter du er logget inn på. For å dele medlemskap må invitere inn dine familiemedlemmer slik at de får sin egen bruker til å logge inn i appen/Min side.

   7. Jeg får feilmelding

   Da kan det være at du har registrert en annen e-postadresse eller mobilnummer enn det som står på medlemskapet ditt. Logg inn med BankID, da kan du også endre kontaktinfo inne på Min side. Alternativt kan du kontakte Kunde- og medlemsservice

   Svar

Legg igjen en kommentar