Hvordan se hvem som sluttet å følge deg på Instagram

Å se at antallet følgere på Instagram har sunket istedenfor å steget er kanskje en av de kjipeste følelsene man kan få av Instagram. Det er aldri noe morsomt å vite at noen faktisk har blitt så lei av innholdet ditt at de har fått inn på profilen din og valgt å unfollowe deg.

I utgangspunktet er det ikke så enkelt å finne ut hvem som har unfollowet deg, spesielt ikke hvis du har veldig mange følgere slik at det er umulig å ha manuell kontroll. Det finnes heldigvis noen smarte løsninger som kan hjelpe deg med å finne ut hvem som slutter å følge deg på Instagram.

Den enkleste måten å finne ut hvem som slutter å følge deg på Instagram er ved å bruke en tredjepartsapp som InsTrack til iOS, eller UnFollowers for Instagram til iOS eller Android. Disse lagrer en lokal oversikt over alle følgerne dine, så dersom noen unfollower deg får du et varsel.

Instagram logo

Disse appene fungerer altså ved å lagre en liste over alle følgerne du har. Denne synkroniserer de jevnlig mot Instagram til liste, og dersom en konto plutselig er på appen sin liste, men ikke Instagram sin følgerliste, betyr det at brukerkontoen enten er slettet eller at de har unfollowet deg.

På grunn av hvordan appene fungerer må du laste de ned før du mister følgere. Om du allerede har mistet en følger uten å ha disse appene synkronisert mot Instagram-kontoen din er det nesten ingenting du kan gjøre for å finne ut hvem som sluttet å følge deg.

Den eneste måten å vite hvem som sluttet å følge deg uten en slik app er ved å gå gjennom alle følgerne dine og prøve å huske hvem som slutter å følge deg. Det er kanskje mulig hvis du har 15 følgere, men helt umulig hvis du har over 200.

Så last ned en slik app nå med det samme, så får du varsel neste gang noen slutter å følge deg på Instagram!

Les også:

Legg igjen en kommentar