Hvordan se loggen på Instagram

Hver gang du søker på en profil eller en hashtag på Instagram lagres dette søket i en enorm logg. Du har kanskje merket at det kommer opp forslag i søkefeltet basert på det du har søkt på tidligere? Dette ser man ved at man skriver inn en bokstav, så kommer det noen forslag for profiler eller hashtags som startet på denne bokstaven opp.

Det er flere grunner til å ville sjekke loggen sin, for det finnes faktisk en komplett logg som har oversikt over alle søkene du har foretatt deg. Denne går helt tilbake til du lagde profilen din, med mindre du har slettet søkeloggen på Instagram manuelt. Men hvordan går man frem for å sjekke loggen på Instagram?

For å sjekke loggen på Instagram må du først og fremst være logget inn på kontoen din. Klikk deretter på profilen din, og på de tre strekene opp i høyere hjørne. Derfra klikker du på «Settings» og velger «Security». I menyen derfra velger du «Clear Search History» helt i bunnen, så får du se loggen din.

Selv om funksjonen heter «Clear Search History» kan du altså bruke den for å se loggen, ikke bare for å slette den. Der er det nemlig en komplett oversikt over alle profiler og hashtags som brukeren din har søkt på når du har vært logget inn.

Les mer: Slik gjør du Instagram-profilen din privat.

Dersom det er ønskelig kan du også slette enkeltelementer eller hele loggen når du først er der inne, men det er opp til enhver.

Kan man se loggen til en annen bruker på Instagram?

Det er ikke mulig å se loggen til andre brukere enn deg selv, og du må være logget inn på en brukerkonto for å få tilgang til å se loggen. Det er derfor ikke mulig å snoke på andre sin logg med mindre de lar deg få lov til det.

Det er mulig å slette loggen din på Instagram

Det er mulig å slette loggen sin så ofte man vil, og dette gjøres fra det samme stedet som man sjekker den. Her er det bare å klikke på «Clear all», så slettes hele loggen. Dette kan du gjøre så ofte du vil, og da forsvinner alle elementene fra søkeloggen din uten mulighet til å gjenopprettes.

Hvorfor skal noen ville sjekke søkeloggen sin på Instagram?

En god grunn til å ville sjekke søkeloggen sin er for eksempel dersom man har lyst til å finne tilbake til en kul profil man var innom, men som man helt glemte å følge, og til og med glemte navnet på. Hvor skal man da begynne å lete etter denne profilen? Svaret er selvsagt at det bare er å gå til loggen for å bla seg tilbake til denne profilen, så finner du den igjen ganske raskt.

Les også:

Legg igjen en kommentar