Hvordan strømme Champions League-kamper

Champions League er virkelig det beste av det beste når det kommer til fotball, og alle verdens beste lag samles for å se hvem som kan komme helt til toppen og vinne hele serien. De fleste kampene som spilles mot slutten av serien sendes direkte på TV-kanaler, men noen ganger har man jo ikke TV-en tilgjengelig.

I disse situasjonene er det godt at det er fullt mulig å strømme UEFA Champions League helt lovlig, i skikkelig god bildekvalitet som er minst like god som på TV-en.

For å kunne strømme UEFA Champions League trenger du et strømmeabonnement enten hos TV2 Play eller Strim. Det er TV2 som eier rettigheter til alle Champions League-kamper, men hos Strim med Strim Mye + Sport får man strømmet fotballkanalene til TV2, og får derfor sett de fleste kampene.

Les også: Slik kan du strømme Bundesliga.

Det er altså veldig enkelt å strømme Champions League, men moroa koster. For et fullverdig Sportsabonnement hos TV2 Play må du ut med 329 kr i måneden. Hvis du velger Strim går du for abonnementet Strim Mye + Sport for å få tilgang til TV2, TV 2 Sport 1, og TV 2 Sport 2-kanalene. Da får du sett det meste av Champions League til 398 kr i måneden. Det er jo litt dyrere, men da får man også tilgang til følgende:

  • Viaplay sin strømmetjeneste.
  • HBO Nordic sin strømmetjeneste.
  • TV2 Play sin strømmetjeneste.
  • Paramount+ sin strømmetjeneste.
  • Eurosport Norge og Eurosport 1 (her kan du se det meste fra Eliteserien).
  • En rekke TV-kanaler som TV2, TV Norge, TV3, Viasat 4, MAX, FEM og mer.

Kan man strømme Champions League-kamper billigere eller gratis?

Uansett om du velger sportspakken fra TV2 Play eller Strim Mye + Sport, er det jo en tjeneste som koster deg mellom 300 og 400 kroner i måneden. Og det er jo ganske mye penger uansett hvordan du vrir og vrenger på det.

Dersom du ikke er helt avhengig av å se alle kampene i Champions League er det også mulig å velge en av de billige strømmeløsningene. Her kan du enten gå for kanalpakken som gir deg tilgang til å se TV2 sine kanaler på TV2 Play, eller Strim Litt hos Strim. Her får du tilgang til kanalen TV2, og her vil de jo vise de største kampene. Så dette fungerer for de som vil se noen få kamper og finalen, men ikke for deg som vil få med deg enhver kvalifiseringskamp og alle de ulike åttendelsfinalene og sånt.

Oppdatering: Artikkelen er endret siden TV2 har sikret seg rettighetene til Champions League. Tidligere viste artikkelen til at man også kunne strømme kamper på Viaplay, men dette er ikke lenger tilfellet.

Denne artikkelen inneholder annonser for Strim og Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar