Hvordan strømme Champions League-kamper

Champions League er virkelig det beste av det beste når det kommer til fotball, og alle verdens beste lag samles for å se hvem som kan komme helt til toppen og vinne hele serien. De fleste kampene som spilles mot slutten av serien sendes direkte på TV-kanaler, men noen ganger har man jo ikke TV-en tilgjengelig.

I disse situasjonene er det godt at det er fullt mulig å strømme UEFA Champions League helt lovlig, i skikkelig god bildekvalitet som er minst like god som på TV-en.

For å kunne strømme UEFA Champions League trenger du et abonnent hos Viaplay. Der må man lage en brukerkonto og bestille pakken som heter «Sport». Denne inkluderer alle kamper i Champions League, og lar deg dessuten se alle Bundesliga-kamper, samt hundrevis av filmer og TV-serier.

Les også: Slik kan du strømme Bundesliga.

Det er altså veldig enkelt å strømme Champions League, men moroa koster. Abonnentet koster omtrent 330 kroner i måneden, så det er ikke spesielt mye billigere enn å ha sportskanalene på TV-en. Det er likevel en god løsning for deg som liker å strømme, og lar deg se kampene hvor enn du måtte befinne deg.

Med Sportpakken til Viaplay kan du altså se så mye fotball du bare måtte ønske i løpet av perioden hvor du har pakken. Her er det veldig mange kamper å velge mellom, og du kommer dessuten også garantert til å finne noen TV-serier eller filmer du vil se når du først har abonnentet der.

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar