Hvordan streame Eliteserien / Tippeligaen

Eliteserien er det øverste nivået i norsk fotball, og gikk tidligere under navnet Tippeligaen. Frem til 2020 kunne man se og streame Eliteserien via TV2 Sumo, men etter at de mistet rettighetene til Discovery i 2020 har ting forandret seg.

For å streame Eliteserien i 2020 må man gjøre det via Discovery+. Der trenger man et såkalt «Sport»-abonnent som koster 159kr i måneden for å få tilgang til å streame Eliteserien. Når man har dette abonnementet kan man streame så mye fotball fra både Eliteserien og OBOS-ligaen som man bare måtte ønske uten å betale noe mer enn den månedlige summen.

Les også: Slik kan du strømme Champions League, og slik strømmer du Bundesliga.

Det er også mulig å se Eliteserien på vanlig TV dersom man har tilgang til Eurosport sine kanaler. En del av de mest populære kampene sendes på vanlig Eurosport, mens de mindre populære kampene går på egne «Eurosport Fotball»-kanaler som krever at man har tilgang til disse.

Noen kamper vises også på TV

Selv om det er Discovery+ som lar deg strømme alle Eliteserien-kampene, er det fortsatt en del kamper som sendes på vanlig, lineær TV. Som oftest vises 1 til 2 kamper på både TV Norge og Eurosport Norge på kampedagene. Med Eurosport-kanaler vises også flere andre kamper.

Eliteserien går tilbake til TV2 og NRK i 2022

NRK har sammen med TV2 sikret seg rettighetene til å vise Eliteserien fra 2022 og helt frem til 2028, så fra og med neste år vil man ikke lenger kunne strømme Eliteserien på Discovery+. Når den tid skjer vil denne artikkelen oppdateres for å reflektere hvilke tjenester man må ha for å få tilgang til å strømme Eliteserien igjen.

Les også:

Legg igjen en kommentar