Hvordan streame Tour de France 2020 med norske kommentatorer

I 2020 begynner Tour de France den 29. august, så for første gang sendes den på høsten istedenfor midt i sommerferien. Det betyr at det sikkert er færre som kan sitte og se den hjemme på TV-skjermene sine, da de fleste av oss jobber nå om dagen, og da er det jo godt at man kan streame hele begivenheten.

Når man streamer Tour de France kan man se det fra hvor man vil, enten det er på laptopen, via en app på TV-en, på mobilen eller på nettbrettet.

I Norge har vi to alternativer for å streame Tour de France: Den ene er TV2 Sumo. Der får man se TV2-sendingen med Kaggestad og Paasche, noe som har blitt en klassiker for veldig mange. Her kan man se egen Tour de France-sending som også lar deg se hva som skjer når det er pause på lineær TV! Pris for TV2 Sumo er på 99kr per måned. Her klarer man seg med den vanlige pakken siden Tour de France sendes på vanlig TV2, og ikke bare på sportskanalene.

Les også: Slik strømmer du Eliteserien.

Det andre alternativet er Discovery+. Denne lar deg se Eurosport sin sending av Tour de France. Prisen er på 159 kr per måned, ettersom du må ha Sport-pakken for å se Eurosport.

Rittet er jo det samme, men det er ulike kommentatorer, så her er det bare å velge den som passer deg best.

Les også:

Legg igjen en kommentar