Hvordan strømme Premier League

Premier League er den øverste fotballigaen i engelsk fotball, og er naturligvis svært populær her i Norge. I Premier League finner man klubbfavoritter som Manchester United, Liverpool, Chelsea, Everton, Aston Villa, Arsenal og flere, og her er det mange spennende kamper.

Som med de fleste andre fotballkamper er det fint mulig å strømme Premier League. Men hvordan kan man egentlig strømme Premier League i Norge lovlig?

I Norge er det kun TV2 Sumo som har rettigheter til å strømme Premier League. For å strømme Premier League trenger man stømmepakken «Premier League og sport» til 519 kr måneden eller «Total» til 549 kroner måneden på TV2 Sumo.

Det er med andre ord langt fra gratis å strømme Premier League, men det er det eneste valget man har dersom man vil strømme Premier League lovlig her i Norge. Du må for øvrig kunne bekrefte at du bor i Norge når du skal strømme Premier League på TV2 Sumo, men det gjør man enkelt ved å bekrefte et norsk mobilnummer.

Man kan kun strømme én kamp om gangen med TV2 Sumo grunnet rettighetsavtaler. Det er derfor i praksis ikke så enkelt å dele pakken med andre, på samme måte som mange gjør med vanlige abonnenter på strømmetjenester. Dette er for øvrig også imot TV2 Sumo sine vilkår.

Kan man strømme Premier League gratis?

Det finnes en rekke tjenester som lar deg strømme Premier League gratis. Dette er derimot snakk om pirattjenester som strømmer innhold ulovlig, og ikke noe vi på Forklarmeg.com kan anbefale. Oppløsningen er dessuten ofte svært dårlig på disse piratstrømmetjenestene.

Kan man kjøpe strømmetilgang til enkeltkamper i Premier League?

Det er ikke mulig å kjøpe tilgang til å strømme enkeltkamper med TV2 Sumo, og du må enten se kampene på TV, kjøpe en hel strømmepakke for minst 1 måned eller la vær å se kampen. Det er per 2021 ingen lovlige måter å strømme enkeltkamper.

Kan man strømme alle fotballkamper i Premier League direkte?

Selv med strømmepakka for Premier League fra TV2 Sumo er det langt ifra alle kampene man kan se. TV2 har nemlig en avtale med de som eier rettighetene til Premier League om hvor mange kamper de kan strømme direkte, og hvor mange kamper de har lov til å ha i arkivet. Til sammen vil TV2 strømme 245 kamper i løpet av sesongen, og er pliktet til å følge samme sendeskjema som TV-kanaler i England. I praksis betyr det at man ikke får sett absolutt alle kampene til favorittlaget sitt, selv om man får sett en del.

Les også:

Legg igjen en kommentar