Hvordan strømme Premier League (2022 / 2023)

Premier League er den øverste fotballigaen i engelsk fotball, og er naturligvis svært populær her i Norge. I Premier League finner man klubbfavoritter som Manchester United, Liverpool, Chelsea, Everton, Aston Villa, Arsenal og flere, og her er det mange spennende kamper.

Som med de fleste andre fotballkamper er det fint mulig å strømme Premier League. Men hvordan kan man egentlig strømme Premier League i Norge lovlig?

I Norge er det TV2 Play som har rettigheter til å strømme Premier League. For å strømme Premier League trenger man stømmepakken «Premier League og sport» til 519 kr måneden eller «Total» til 549 kroner måneden på TV2 Play. Man kan også strømme Premier League via TV-kanalene til TV2 på strømmepakker fra Strim. Fra 2023 går rettighetene over til Viaplay.

Det er med andre ord langt fra gratis å strømme Premier League, men det er det eneste valget man har dersom man vil strømme Premier League lovlig her i Norge. Du må for øvrig kunne bekrefte at du bor i Norge når du skal strømme Premier League på TV2 Play, men det gjør man enkelt ved å bekrefte et norsk mobilnummer.

Man kan kun strømme én kamp om gangen med TV2 Play grunnet rettighetsavtaler. Det er derfor i praksis ikke så enkelt å dele pakken med andre, på samme måte som mange gjør med vanlige abonnenter på strømmetjenester. Dette er for øvrig også imot TV2 Play sine vilkår.

Kan man strømme Premier League gratis?

Det finnes en rekke tjenester som lar deg strømme Premier League gratis. Dette er derimot snakk om pirattjenester som strømmer innhold ulovlig, og ikke noe vi på Forklarmeg.com kan anbefale. Oppløsningen er dessuten ofte svært dårlig på disse piratstrømmetjenestene.

Den beste lovlige måten å strømme Premier League-kamper gratis på er ved å opprette et prøveabonnement på TV2 Play.

Her får man i alle fall prøvd tjenesten for å se om den fungerer godt for deg før man trenger å punge ut med flere hundre kroner i måneden. Og så er det veldig enkelt å fortsette tjenesten etter prøveperioden for å fortsette å strømme Premier League.

Kan man kjøpe strømmetilgang til enkeltkamper i Premier League?

Det er ikke mulig å kjøpe tilgang til å strømme enkeltkamper med TV2 Play, og du må enten se kampene på TV, kjøpe en hel strømmepakke for minst 1 måned eller la vær å se kampen. Det er per 2021 ingen lovlige måter å strømme enkeltkamper.

Det er jo selvsagt mulig å ringe en kompis som følger med på fotball for å invitere deg over på kamp da, eller ta turen til et lokalt vannhull som viser sport.

Kan man strømme alle fotballkamper i Premier League direkte?

Selv med strømmepakka for Premier League fra TV2 Play er det langt ifra alle kampene man kan se. TV2 har nemlig en avtale med de som eier rettighetene til Premier League om hvor mange kamper de kan strømme direkte, og hvor mange kamper de har lov til å ha i arkivet. Til sammen vil TV2 strømme 245 kamper i løpet av sesongen, og er pliktet til å følge samme sendeskjema som TV-kanaler i England. I praksis betyr det at man ikke får sett absolutt alle kampene til favorittlaget sitt, selv om man får sett en del.

Oppdatering: Navn på strømmetjenesten er endret fra TV2 Sumo til TV2 Play ettersom tjenesten har endret navn.

Denne artikkelen inneholder reklame for Strim.

Les også:

Legg igjen en kommentar