Hvordan strømme La Liga

La Liga er den høyeste divisjonen i spansk fotball, og er en populær serie å følge med på selv her i Norge. Her spiller storlag som Barcelona og Real Madrid, og her får man sett mange av kampene til Martin Ødegaard.

I Norges sendes det opptil 3 kamper fra La Liga på TV2 eller TV2 sine sportskanaler for hver runde i serien. Om du ønsker å se flere kamper må du strømme La Liga, og dette gjør du via TV2 Play. Man kan strømme sportskanalene til TV2 enten via sportsabonnement hos TV2 Play eller via Strim sin Strim Mye + Sport-pakke.

Frem til 2021 var det en litt ukjent strømmetjeneste med navn Strive Sports som lot deg strømme La Liga i Norge, men fra og med 1. januar 2021 er det TV2 med TV2 Sumo som har tatt over alt ansvaret for å strømme La Liga. TV2 har rettigheter til å vise og strømme La Liga frem til 2026, så nå kommer ikke strømmetjenesten til å endre seg på i alle fall 5 år frem i tid.

Hvordan strømme La Liga gratis

Det er ingen tjenester som tilbyr deg å strømme La Liga-kamper gratis over tid på en lovlig måte, så hvis du vil følge med på hvordan det går med Barcelona eller Real Madrid må du nesten regne med å punge ut for moroa.

Denne artikkelen inneholder annonser for Strim.

Les også:

Legg igjen en kommentar