Hvordan strømme fotball på hytta (2022 / 2023 sesongen)

Det er alltid koselig på hyttetur, men samtidig er det ikke spesielt moro å gå glipp av fotballkampene til favorittlaget ditt. Det er heldigvis blitt veldig enkelt å strømme fotball på hytter og andre steder hvor du ikke har TV-kanaler!

Når man skal strømme fotball kan man gjøre det over datatrafikk eller trådløst internett. Både mobil, laptop og nettbrett kan brukes for å strømme fotball på hytta.

For å strømme fotballkamper på hytta trenger man et aktivt abonnement på ulike strømmetjenester. Følgende tjenester lar deg strømme fotballkamper over internett:

Eliteserien: TV2 Play (utvalgte kamper) og Discovery+ (utvalgte kamper).

Premier League: Viaplay.

Bundesliga: Viaplay.

Champion’s League: TV2 Play.

La Liga: TV2 Play.

En fotball i mål

For å strømme all fotball på hytta trenger du ganske mange abonnementer, men for de fleste holder det med ett eller to.

Det er også mulig å lage et abonnement på strømmetjenesten Strim for å kombinere flere. Strim lar deg strømme de fleste norske TV-kanaler samtidig som du får tilgang til strømmeinnholdet til flere ulike tjenester. Generelt sett kan det lønne seg å velge Strim hvis du skal ha flere ulike strømmeabonnementer.

Merk at all strømmeinformasjonen stammer fra 2022. Noen ligaer eller turneringer kan ha skiftet rettigheter siden den gang dersom du leser dette mange år frem i tid. Artikkelen inneholder reklame for Strim og Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar