Hvordan strømme Bundesliga

Bundesliga er den øverste divisjonen i tysk fotball, og har gradvis blitt mer populær å følge med på her i Norge. En del av takken for dette har nok Sørloth og Haaland som spiller på hvert sitt tyske lag, for det er mange som følger med på RB Leipzip og Borussia Dortmund om dagen.

Det er derimot langt ifra alle Bundesliga-kamper som går direkte på TV-en, og som alle vet er det jo ikke noe gøy å se kampen om man ikke får sett den direkte. Det er heldigvis mulig å strømme Bundesliga-kamper her i Norge, og det kan man dessuten gjøre helt lovlig med krystallklart bilde og god kvalitet!

I Norge må man bruke Viaplay for å strømme Bundesliga. Du kan tegne et abonnent ved å klikke her. Du må velge det abonnentet som heter «Viaplay Medium», og må ut med omtrent 349 kroner i måneden for dette. Da får man også tilgang til alt av filmer og TV-serier ved siden av all fotballen og sporten man kan strømme.

Les også: Hvordan strømme Eliteserien.

Med denne pakken kan du strømme så mange kamper fra Bundesliga som du bare møtte ønske, og se de akkurat når det passer deg dersom du ikke kan se kampen live. Om du skulle ønske det er det også mulig å se kampen på nytt etter at den er spilt!

Om du vil se mer internasjonal fotball anbefaler vi også å lese artikkel om hvordan du strømmer Champions League. Da får du virkelig det beste av det beste!

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Merk at artikkelen er skrevet i slutten av 2020. Om du leser den langt i fremtiden kan en annen tjeneste ha kjøpt rettighetene til å vise Bundesliga. Per nå eier NENT Group som også eier Viaplay rettighetene frem til 2029.

Les også:

Legg igjen en kommentar