Hvordan strømme håndball-EM for kvinner 2020

I desember arrangeres kvinnene håndball-EM for 2020-utgaven, og Norge gjør det som vanlig godt i mesterskapet. En del av kampene sendes direkte på TV3 når de spilles live, men langt ifra alle. Dersom du også ønsker å følge med på andre lag enn kun Norge sitt er det i alle fall magert utvalg, men heldigvis er det mulig å strømme alle EM-kampene for kvinnehåndball i 2020.

For å strømme håndball-EM for kvinner trenger man et Viaplay-abonnent. Heldigvis trenger man kun «Filmer & serier»-pakken, for håndball-EM for kvinner er nemlig inkludert i denne pakken. Det betyr at man kan strømme hele håndball-EM for kvinner for litt over en hundrelapp i måneden.

Med en slik pakke fra Viaplay kan du strømme så mange kamper du bare måtte ønske, og dessuten får du tilgang til utrolig mye annet innhold på Viaplay samtidig.

Det finnes ingen lovlige måter å strømme håndball-EM for kvinner på gratis, så du må nesten regne med å betale for én måned med Viaplay dersom du har lyst til å se turneringen. Alternativt kan man jo følge med på kampene som går direkte på TV i førjulstiden da.

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar