Hvordan strømme The Office

The Office er en god komiserie som har oppnådd en slags klassikerstatus selv om det ikke er så veldig mange år siden den var ferdig. Den har funnet veien inn i mange hjem, og er perfekt for å binge. The Office sendes fortsatt noen ganger på lineær TV, men om du skal binge den er det jo best å kunne strømme serien.

Rettighetene til The Office har vært litt frem og tilbake gjennom årene, og en stund var den å finne på Netflix. Netflix har derimot mistet rettighetene til å strømme The Office lenger, så nå får man ikke lenger sett den der.

The Office er derimot å få sett på både Viaplay og HBO Max. Begge disse strømmetjenestene har alle sesongene av The Office på tjenesten sin, så det er bare å velge en av disse. De har litt forskjellig profil, hvor man har et mer variert innhold på Viaplay, mens HBO Max har de kjente og kjøre HBO-seriene man ikke finner noen annen plass.

Merk at denne artikkelen kun handler om The Office US, altså den amerikanske utgaven av The Office. Det er denne de fleste er kjent med. Det finnes også en britisk versjon som heter The Office UK. Les mer om hvordan du får sett The Office UK ved å klikke her.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar